Szekeres Viktor

A Bosszúállók 2 új előzetese megérkezett

Egy-két durva dolog is bekerült az Avengers új epizódjának előzetesébe.

Új trailert, afféle hosszú tévés spotot adott ki a Disney a Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) című képregényfilmhez, melyben egy szakajtónyi új jelenetet is láthatunk, melyek közül az egyiket kikockázva érdekes, némiképp spoileres dolgot is felfedezhetünk. A Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Paul Bettany, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, James Spader, Cobie Smulders és Thomas Kretschmann főszereplésével készül film Amerikában május elsején kerül bemutatásra.


Egyébként Joss Whedon filmjét jó eséllyel más országokban egy vagy nyolc nappal az amerikai bemutató előtt is meg lehet már nézni. Más kérdés, hogy itthon, ha a Disney tartja magát korábbi ígéretéhez, csak május hetedikén vagy tizennegyedikén láthatjuk, hogy sikerült-e a képregényekben igen profinak számító rendezőnek felülmúlnia magát új próbálkozásával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szomferi #13
    lassan itt lesz május, addig csak kihúzzuk valahogyan :D

    már csak 3 hónap, már csak 3 hónap, már csak 3 hónap, már csak 3 hónap, már...
  • Sir Quno Jedi #12
    Hát ugye Skarlát gyakorlatilag a valóságot buzerálja meg, nomeg a valószínűségeket ugye. (ezek átkok) Az ilyen mágia ellen még a legerősebbek sem tudnak igazándiból védekezni, csak hasonló erejű mágiákkal, vagy azzal sem. Ezért is fosnak tőle. Hiszen bármikor, teljesen lehetetlen vesztes helyzetből egyszercsak FULL képtelenségek történnek és huss, meg is fordult a harci helyzet. Erre nem lehet felkészülni előre, hogy mi fog történni, maximum jövőlátással, időutazással stb. (van akinek megy :D). Ráadásul erősebb ellenfeleknél specifikus hatások is történhetnek (pl. Ultronnál is).
  • szomferi #11
    nem, ő Dora Milaje, Black Panther testőre Wakandából

    Hulk meg szerintem Scarlet Witch miatt pöccen be, biztos megbíbolta az agyát valamivel :D
    Utoljára szerkesztette: szomferi, 2015.01.14. 13:14:12
  • Sir Quno Jedi #10
    Mivel Hulktól mindig fostak, mert ha feldühítik, annyira megerősödhet, hogy szétkúrja az egész világot. Nem véletlen próbálnak szőrmentén bánni vele. Nincs is 1xűbb módja az ellenségeid legyőzésének, minthogy ismered a gyengéiket, egymásnak ugrasztod őket trükkel/csellel/varázslattal/technológiával és maguktól lerendezik egymást és a bolygót is. Még aki esetleg életben is marad, az is bűnözőnek (netán háborús bűnösnek stb.) fog számítani a hatóságok és az emberek szemében (már ha maradnak hatóságok... és emberek).

    Ultron nem szándékozik életben hagyni egyetlen tisztán organikus élőlényt sem, ez alapvető célja. Neki hótnyolc hogyan végzik, bár kissé azért ő is kissé "bosszúálló", bárhogyan is tagadja maga előtt is... :DDD
  • HalálosHintalow #9
    Jó eséllyel ő, és semmi meglepő nincs benne, lévén igen-igen korai avengers tag ő is :)
  • grebber #8
    Ennyire nem volt ötlet valami fasza ellenre egymás ellen tolják majd bbbbboooooring...
  • Etinger #7
    Hogy halad a játékod? Magyar verzió nem lesz?
  • gombabácsi #6
    aki pedig kritizálni merészeli, az TROLL
    :D
  • MarkBlade #5
    A medencében nem Holdsárkány van A galaxis őrzőiből?
  • Etinger #4
    Már azt hittem kb egyedül vagyok a véleményemmel. Ugyanezt gondolom én a Galaxis Őrzőiről, pedig nagyon bíztam benne meg minden de hiába. Ráadásul alapvetően elég logikátlan is volt, értem ezalatt hogy a saját szabályait sem tartotta be.