Szekeres Viktor

Hamarabb láthatjuk a Fantasztikus Négyes 2-t

Másfél hónappal előrébb hozták a Fantasztikus Négyes rebootjának premierjét.

Még mindig nincs sehol az idén bemutatásra kerülő Fantasztikus Négyes rebootjának előzetese, így eddig kénytelenek voltunk beérni azzal, hogy a film története nagyjából hű marad a képregényekhez, azon belül is az Ultimate világ alapsztorijához. A jelek szerint a gyártó 20th Century Fox igencsak bízik a sikerben, ugyanis már korábban kitűzték a leendő második epizód premierjét 2017. július 14-re, most pedig bejelentették azt, hogy még korábban, már 2017. június másodikán mozikba kerül a film, legalábbis Amerikában.

A lépés egyébként láncreakciót indított el a blockbuster-jelöltek között, ugyanis a Fox az eredetileg 2016 nyarán bemutatni tervezett A majmok bolygója-folytatását tolta el 2017. július 14-re, az FF4-reboot eredetileg kijelölt időpontjába. A harmadik A majmok bolygója-epizód premierjének időpontjára pedig a Universal stúdió csapott le a következő Bourne-filmmel, melynek főszereplője ismét Matt Damon lesz. (Az új Bourne-mozi amerikai startja eredetileg 2016. július 15-re volt kitűzve, így mindössze két héttel csúsztatják el a debütálását.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • macleod2012 #5
    Doom meg blogger lesz ...
  • Paddy #4
    Fáklya egy néger lesz???? Ohhh my god!
  • Ragnaar #3
    Az elozo 2 resz nem volt rossz, de ezeket a színészeket meg szokni kell. Nyilvan müködhet ez a verzio is új siderman is muködik többé kevésbé.
  • sakhalin #2
    2?Az nem az aezüsz utazó?
  • xido #1
    Hó az iskoládat,mekkora hírt kukáztál..2.5 év távlatában mocsok sokat számít,mikor még az elsőt se láttuk..Elájulok micsoda felesleges leütésekért kapja valaki a fizetést