Szekeres Viktor

Előzetes alapján zseniális új scifi lehet a Holnapolisz

Természetesen a Tomorrowland is kapott egy új előzetest a Super Bowl alatt.

Amerikában magyar idő szerint hétfőn, fél órával éjfél után vette kezdetét az NFL, az amerikai futball bajnokság nagydöntője, a Super Bowl. Ahogy az lenni szokott, a Super Bowl alatt félpercenként körülbelül 4,4 millió dollárért vásárolhattak reklámot a hirdetők, így legtöbben igazán igyekeztek kitenni magukért. Legkönnyebb dolga persze a filmek és tévésorozatok gyártóinak volt, hiszen általában nem külön forgattak le egy-egy költséges szpotot, hanem a meglévő anyagokból vágtak össze. De, ami esetükben fontos volt számunkra, ezen promók nem egy esetben az első mozgóképes anyagot jelentették a filmek és sorozatok esetében.


Brad Bird új filmje, az odakint május 22-én debütáló scifi Tomorrowland, vagyis a Holnapolisz, már csak a rendező eddigi munkássága alapján is az év egyik legjobban várt darabja. Bird ugyanis pályáját a minden idők egyik legjobb amerikai animációjának tartott Szuper haverrel kezdte, melynek hatalmas bukását három 200 millió fölötti sikerrel tette jóvá, a L'ecsóval, a Hihetetlen családdal, valamint a Mission: Impossible-sorozat negyedik epizódjával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #9
    Mi ebben a zseniális. Fél percben eleve nem derül ki semmi.
  • Dynamic #8
    Hát, lehet hogy kicsit komplikált vagyok, de nekem eszembe sem jutott a metropolisz szó erről a címről, csak most esett le, hogy ilyen is van. Emiatt elég nyögvenyelősnek érzem ezt az asszociációt, de ki tudja, most hogy mondod, lehet hogy tényleg ezt próbálták erőltetni.
  • cateran #7
    Valoszinuleg sokan nem, de nem is szamit..Eleg ha asszocial a metropolisz szora (es remelhetoleg ARROL tudja mit jelent..legalabb kozelitoleg) es azert meg atlag alatti iq-val is hamar leeshet, hogy mirol van szo. Szerintem elegge otletes ez az elnevezes. Bar eppen a lentebb emlitett Jovofolde sem rossz (Mint Kozepfolde, ugyebar kalapos01 kartars?)
  • Dynamic #6
    Ezeknek a szerencsétleneknek mániájuk, a játékos dallamos, színes-rímes címadás. Most ugye az van, hogy úgy akartak tükörfordítani, hogy a szavak első és utolsó betűje ugyanaz legyen (hogy miért, azt kurvára nem értem) . Már csak arra lennék kíváncsi, hogy szerintük hányan vannak tisztában a polisz szó jelentésével.
  • kalapos01 #5
    Egy dolog, ha nem tetszik a cím, de földe? Mit szívtál? Földe, bazmeg. :)
  • Cyberdog #4
    Már megint ezek a hülye címek. Én is szeretnék a filmmarketingosztályon dolgozni. Ennyi pénzért amennyit kaphatnak, ontanám magamból a hülyébbnél, hülyébb filmcímeket. :D
  • AZUL #3
    Dewri: egyetértek. kifejezetten jó, s rengeteg mondanivalóval rendelkező rajzfilm volt. ellenben az utána következő "sikerekkel"...
  • Csaba161 #2
    Mi ez a holnapolisz hülyeség???, miért nem Jövőfölde???
  • Dewri #1
    Hát pedig a Szuper Haver szerintem sokkal jobb volt, mint a Lecsó vagy akár a Hihetetlen család...