Szekeres Viktor

Jól sikerült a Jurassic Park 4 előzetese

A Jurassic World látványa teljesen rendben van. Sőt!

Eredetileg csütörtök este tervezték bemutatni a Jurassic Park rebootjának, egyben folytatásának, a Jurassic Worldnek az első előzetesét, s már meg is vették az esti NFL-meccsek alatti reklámspotokat, amikor a Universal úgy döntött, hogy jobban jár, ha már kedden előrukkol a trailerrel. (Talán a péntekre bejelentett Star Wars-előzetes volt az oka?) Az alant látható videó képsorai önmagukért beszélnek.


Az Amerikában június 12-én 3D-ben, 2D-ben és IMAX-formátumban is megtekinthető filmet idehaza világpremierként már 11-től láthatjuk. A Colin Trevorrow által rendezendő scifis beütéssel bíró film 22 évvel az eredeti Jurassic Park eseményeit követően játszódik. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Vincent D'Onofrio, Ty Simpkins, Jake Johnson, Nick Robinson, BD Wong, Omar Sy, Judy Greer, Katie McGrath, Lauren Lapkus, Andy Buckley és Irrfan Khan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • W B #29
    Filmben nem csak egy utalás van. Plusz tudni kell, hogy film kanon a The Game, mi ezt még jobban kibontja.
    Sőt mondok egy még faszábbat. A szigetet a film univerzumában is lenappalmozták. És jelenlegi infók szerint a filmben bent lesz az első rész T.rex-e élve. Ami baromi nagy farokság, miután hamuvá perzselték az egész szigetet.
    Ez a film olyan mint a Prometheus. Nincs létjogosultsága, mer csak megerőszakolja az univerzumot.
  • stremix #28
    "...se gallérra se köpésre nincs bizonyíték. Egy hamis képet valósnak mondani?..."

    A filmben csak egyetlen utalás van h béka dns-t használtak a genetikai hézagok kitöltésére. A könyvben világosan le van írva h ezek a dínók NEM igaziak, csak hibridek mert nincs meg a teljes dns térképük. Mások lettek és azt senki sem tudja h milyenek az igaziak.
  • W B #27
    Mész a sültcsirke mellé a sütőbe!
    (mé' nincsenek itt hangulat jelek?)
  • Archenemy #26
    Azt hittem, hogy már a videó is elég vicces, de ez a komolykodó HSZ azért űbereli :)
  • W B #25
    Nem tudósok tehetnek arról, hogy a dínók tollasak. Plusz, ha konyítanál kicsit is a témához tudnád, hogy már 7 éve ki kellet volna mondani azt, hogy minden dínó tollas lehetett. Erre pedig idén sikerült ezt elismerniük. Tudósok pont, hogy „tutyimutyik”. Hét éve kellet volna ott tartani őslénytanban, ahol most. Nem mellesleg a videó elég trágya. Plusz a JP Dilophosaurus mint… könyörgöm, se gallérra se köpésre nincs bizonyíték. Egy hamis képet valósnak mondani?
    Ez a videó egy tudatlan vérpisti fröcsögés. Te is ez lennél?
    Ja és madarak dínók. Akkor most legyen pucér és pikkelyes az összes madár?
  • Archenemy #24
    "A másik... 2014-ben tollatlan tollas dínók!?"



    DINOSAURS ARE GREEN... AND F U!
    Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2014.11.27. 19:10:59
  • NEXUS6 #23
    Sci-fi persze. Hát kb mint a legutolsó Zs-kat zombifilm, mert ugye csak valami istenverte vírustól zombulnak meg az emberek, kutyák macskák, amit a tudósok tenyésztettek ki, vagy fedeztek fel, vagy akármi. De szóval közük van a tudósokhoz és kész, és ettől aztán értelemszerűen tudományos nem!? Értem!?

    Na akinek meg még nem világos annak itt van egy kis oktató videó:

    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2014.11.27. 18:01:06
  • Ragnaar #22
    Részemről nincs akkora elvárás sztorit illetően mint mondjuk egy Prometheus esetében. Legyen látványos és szórakoztató.
  • Zoliz #21
    Szánalmasan gusztusatalan ez a videö. Xar CGI, bár a Hobbit is elmegy kategória a Jurrassic World is az lesz vagy alatta. Egy színészt se ismerek a felsoroltakból, honnan jöttek a Való Világból? :D
  • W B #20
    Dokumentum filmek is hasonló kaliberűek mint ez. Csak némelyikben ügyelnek kicsit jobban a valóságosságra.