Szekeres Viktor

Újabb klasszikus scifit nézhetünk meg ismét moziban

Álmodunk vagy ébren vagyunk? 2001 Űrodüsszeia moziban?

Úgy tűnik, hogy A nyolcadik utas: A halál újbóli mozis bemutatójának sikere nem csak A bolygó neve: Halál ismételt vetítéseit vonzotta magával, hanem további klasszikusok mozis jelenlétét is megteremtheti. A forgalmazó Pannónia Entertainment már tudja is, hogy melyik film kerül segítségükkel ismét vászonra, s természetesen nem a David Fincher által rendezett A végső megoldás: a Halált választották.
,
Március 12-én a budapesti Puskin mozi adhat otthon a 2001: Űrodüsszeia című Stanley Kubrick-klasszikus újbóli vetítéseinek, s ez, ha minden igaz, még csak a kezdet, hiszen a Pannónia Entertainment nyáron a Drágán add az életed!-et is be akarja, illetve be fogja mutatni 4K felbontású kópián. A későbbiekben pedig a Vissza a jövőbe-trilógia, valamint a kultikus Jézus Krisztus Szupersztárt is terítékre kerülhet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Szerintem feliratos. Az Aliens rendezői változat is feliratos volt, pedig annak a verziónak van is szinkronja. A 2001-et is leszinkronizálták már kétszer is, amit azért furcsállok, mert Kubrick köztudottan ellenezte a filmjeinek leszinkronizálását. A legtöbbhöz itthon sem készült, a Ragyogást a közelmúltban is feliratosan adta a tévé.
  • ddt500 #3
    Micsoda véletlen. Éppen tegnap néztem meg a 2010. Második Űrodüsszeiát. Rettentően jó film. Szerintem jobb mint az első rész.
  • NEXUS6 #2
    Megnézzük szerintem ;)
  • Ender Wiggin #1
    feliratos?