Szekeres Viktor

18+: Elkészült az új, magyar, egészestés, bosszúállós animációs mozifilm - itt az előzetes

Csak felnőtteknek szól az új magyar, animációs film.

Manieggs - Egy kemény tojás bosszúja címen február 26-án mutatja be a Vertigo Média Kft. itthon Miklósy Zoltán animációs filmjét. A film hivatalos szinopszisa a következő: Johnny-t, a keménytojást felültették, és igazságtalanul két hétre börtönbe zárták, amiért a rácsok mögül kikerülve bosszúhadjáratot indít mindenki ellen, akik ezt tették vele. A frissen szabadult elítélt nyomozása során segítségére siet barátja, Harry is. A páros a Kínai sárkány klánnal való összetűzéstől kezdve az illegális ketrecharcokon keresztül egészen a bankrablásig rendkívüli kalandokba keveredik.


A Manieggs olyan szinkronhangokat tudhat sorai között, mint Kőszegi Ákos, Csuja Imre, Csőre Gábor, Boros Zoltán, Józsa Imre, Kerekes József és Bogdányi Titanilla. A rendező elmondása szerint mozijával leginkább a South Park és Family Guy típusú szókimondó, erősen társadalomkritikus sorozatokon nevelkedett közönséget célozta meg. Mint alul is látható, a film promócióját nem csak előzetes, hanem egy Tankcsapda-videóklip is megtámogatta.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #11
    Azért előre nem kellene fikázni.
  • Zombee #10
    A cikk csak felnőtteknek írja a filmet, de az előzetesen csak 12-es karika van. Amúgy borzalmasan klisés, minden van itt amerikai akciófilmekből, még a város is New York-ra hasonlít, de szerintem ez nem paródia, hanem majmolás. Egyébként is jellemző a magyar kommersz filmiparra.
  • gothmog #9
    Most így elsőre ebből pont csak a képi meg a verbális humort felejtették ki. Vagy csak az előzetest vágták direkt ilyenre(?). Vagy azt gondolták hogy új stílust teremtenek? (izé... jaj.)
  • hypno #8
    A minyonok már a Gru-ban is teljesen jópofa karakterek voltak.
  • Cyberdog #7
    Egészen jónak tűnik.
  • ostoros #6
    Azt hiszed okosat szóltál, de nem. Csak úgy tízféle feldolgozása létezik a hamupipőke témának. De lehet hogy inkább két tucat.
  • e57 #5
    Hát ja... Hamupipőke címmel akármi is lehet a moziban. Előzetes nélkül be nem ülnék rá, mert ki tudja miről szól a Hamupipőke?!
  • Zombee #4
    A Hamupipőke előzetesét nem a magyar forgalmazó készítette. Amúgy meg a nézők igénylik, tudni akarják, mire mennek. Ha nem így lenne, nem ilyen előzetesek lennének. A mások pénzéből élők ahhoz sosem hülyék, hogy szedjék el tőled. :)
  • zetortraktor #3
    Eleve honnan tudod, hogy láttad a fő jeleneteket? Már itt bukik a sírás.

    Egyébként meg teljesen félreérted a dolgot. A világ legnagyobb marhasága lenne, ha előzetesben nem kerülne bemutatásra a sok akciójelenet és/vagy poén. A forgalmazónak az a célja, hogy bemenj a filmre - nem az, hogy bejöjjön a film. És ahhoz be kell vetni a csalikat. És a film attól nem lesz rosszabb, hogy hónapokkal előtte látsz valamit belőle, mert jó eséllyel úgyis elfelejted.

    Akinek előzetes kell ahhoz, hogy döntsön, az kénytelen végignézni egy csomó mindent. Vagy elkezdesz nem nézni előzeteseket, vagy nem hisztizel.

    És elhiheted, egy nagyon fullos előzetes, ha jó, többségében beviszi az embereket a moziba és nem letöltésre fogja késztetni.
  • Angelus1991ster #2
    Mi a jó büdös francért kell mindig , szinte az egész filmet bemutató előzetest látni. Ezért lesz torrent a filmből. Most a köztes részekért fizessek? Fő jeleneteket most mutatták meg.

    Magyar filmfolgalmazóknál nincs hülyébb lény a földön. Ostoba hülyék még ösztönzik a film torrentezését is.
    Példának: Hobbit 3,részét megnéztem, az az előtti Hamupipőke egész történetét bemutatták felgyorsítva, minden lényeges cgi jelenetet is megmutatva az előzetesben.

    Hosszú előzetes egy film végzete.
    Erre a nagyszerű válaszuk gondolom: nem kell megnézni az előzetest és ne torrentezz.