Szekeres Viktor

Megvan az új Star Wars első áldozata

A Kung Fu Panda forgalmazója nem bírta a nyomást és inkább elhalasztotta a filmet.

A DreamWorks Animation eredetileg 2016-ban tervezte bemutatni a Kung Fu Panda-filmsorozat harmadik részét az amerikai mozikban, de a bejelentés után nem sokkal a belföldi premiert előrehozták 2015. december 23-ra. Most azonban a The Hollywood Reporter arról tudósított, hogy a stúdió ismét megváltoztatta a bemutató időpontját, a film visszakerült oda, ahol eredetileg is volt, tehát jelen állás szerint 2016. március 18-án kerül a nézők elé.

A változtatás okát a stúdió szokás szerint nem kötötte a nézők, illetve a sajtó orrára, de nem nehéz kitalálni, hogy az új Star Wars-film, a Star Wars: Az ébredő Erő közelsége tett be a decemberi bemutatónak. Persze ez nem jelenti azt, hogy márciusban ne lennének komolyabb filmek a mozikban, hiszen 11-én a Warcraft-mozifilm kerül bemutatásra, a Kung Fu Panda 3-mal egy napon érkezett A beavatott-széria harmadik filmje, míg 25-én a Batman v. Superman: Dawn of Justice és a Beverly Hills-i zsaru 4.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #4
    Ez olyan kicsit mintha választanod kellene hogy melyiket nézd meg, holott elvileg azt is megtehetnéd, hogy délelőtt megnézed a KungFu pandát délután a Starwarst. Persze valószínűleg ez nem ilyen egyszerű, mivel akkor nem tologatnák így a premier időpontokat ha nem lenne jelentősége.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2014.12.16. 17:34:07
  • Yagami #3
    Tényleg? Engem mindkettő érdekel...na most akkor mi van? (mondtál egy jó nagy baromságot, de ne aggódj, nem vagy egyedül a bolygón)
  • XENON57HUN #2
    Természetesen a Beverly Hills-i zsaru 3. már 20 éve ment a mozikban,de a ti kedvetekért újra bemutatják. :D
  • Serutekin #1
    Kung Fu Panda és a Star Wars nézői szerintem külön kasztot képviselnek. De valóban érdemes elkerülni a konfrontációt x)