Szekeres Viktor

A legnagyobb neveket szedték össze egy közös filmhez

Brad Pitt a legnagyobb sztárokat szedte össze új filmjéhez.

Tegnapelőtt a The Hollywood Reporter adott hírt először Christian Bale, Ryan Gosling és Brad Pitt közös filmjéről, tegnap pedig az is kiderült, hogy Steve Carell is benne lesz a The Big Short címre hallható alkotásban. A Pitt által producerként is jegyzett film Michael Lewis bestsellere, a 2011-ben megjelent The Big Short: Inside the Doomsday Machine alapján készül, a rendezője pedig Adam McKay lesz, aki korábban olyan filmeket készített, mint a Ron Burgundy: A legenda folytatódik, a Pancser police és a Taplógáz.

A The Big Short alapját jelentő könyv itthon A nagy dobás – A Wall Street tartja a tétet címen jelent meg és a következő a hivatalos tartalma: "Néhány kivételes ember látta a jövőt: a pénzügyi rendszer össze fog omlani és egy évtizedek óta nem látott válság közeleg. Felismerték az ingatlanárak folyamatos emelkedése mögötti kockázatot és a kétes jelzáloghitelekből kreált újfajta értékpapírok piacra zúdításának veszélyeit. Michael Lewis ironikus humorú portrékon keresztül vezeti be az olvasót a Wall Street világába. Napjaink gazdasági válságának történetét olyan szereplők szemszögéből ismerhetjük meg, akik megértették, de legalábbis sejtették, hogy mi folyik a háttérben, s igyekeztek profitálni is belőle közben pedig értetlenül figyelték, ahogy mások (köztük neves hitelminősítők is) elsiklanak a közelgő veszély jelei felett. A nagy dobás méltó folytatása a szerző első toplistás könyvének, a Brókerpókernek."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fernandooo #3
    Végre egy értelmes film, nem kultúrmocsok. De tényleg.
  • Axlkenobi #2
    Minden blockbusteres/képregényfilmes hírnél van egy tucat komment, amiben végig sírnak, hogy csak folytatás meg reboot meg remake, fos szar Hollywood. Most itt egy hír egy olyan filmről, ami teljes mértékben mást képvisel, de valahogy nem látom a trollkirályokat ujjongani, hogy végre egy értelmes film, nem "kultúrmocsok". Most bezzeg van összesen kettő darab komment.
  • paby88 #1
    "legnagyobb sztárok"