Szekeres Viktor

Új előzetest kapott Will Smith átverős filmje

Vajon visszatér a régi Will Smith a Focusban? Talán az új előzetesből kiderül.

Korábban azt mondhattuk, hogy Will Smith azért tűnik fel ritkán mozifilmekben, mert igencsak megválogatja szerepeit. Ez talán igaz is volt 2008-ig, azonban azt követően kihagyott 4 évet és olyan filmekben szerepelt, mint a gyengécske Men in Black 3, a mindenki által szapult A Föld után, valamint az idei év nagy buktája, a Téli mese, s még a Ron Burgundy 2-es cameója sem sokat szépít az összképen. Remélhetőleg következő filmje, a Focus visszahoz valamit a régmúlt fényeiből.


Az Amerikában február 27-én bemutatásra kerülő szélhámosos filmben Margot Robbie lesz Smith partnere, de a filmben még Rodrigo Santoro és Gerlad McRaney is feltűnik majd fontosabb szerepben. Az írói és rendezői feladatokat a nagyszerű Őrült, dilis, szerelem. című komédiát is jegyző Glenn Ficarra és John Requa abszolválta. A Focus magyar premierjére az amerikai bemutatót egy nappal meg fogja előzni, itthon tehát február 26-tól fizethetünk be a filmre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #3
    A Bad Boys 3-ról jöhetne inkább valami :D
    A Föld után egy teljesen korrekt film volt.
  • Ender Wiggin #2
    szerintem pedig a föld utánhoz képest a szennyformersz és a szuperblőd-filmek oszkár-díj kategóriát képviselnek, és ráadásként nincs bennük a legirritálóbb kisfasz sem.
  • gombabácsi #1
    a föld után teljesen jó volt

    persze a szennyformerszhez és társaihoz (iron man, avengers, galaxis őrzői, csillagok közt) képest sehol sincs XD