Szekeres Viktor

Ilyen lesz Ewan McGregor Jézusként

Ewan McGregor új filmjében egyszerre lesz Jézus és az ördög.

A Last Days in the Desert című független filmet a januári Sundance fesztiválon fogják bemutatni, de még ezen premier előtt kikerült belőle egy kép, mely a főszereplőt, Ewan McGregort ábrázolja, aki az alkotásban Jézus Krisztust alakíthatja majd - és az ördögöt. A film Jézus negyven napos böjtjének egy elképzelt fejezetét dolgozza fel és teljes egészében a sivatagban fog játszódni, ahol a megváltónak egy válságba került családdal kapcsolatban kell kiállnia egy próbát.

A filmet az a kolumbiai Rodrigo Garcia rendezte, aki pár éve az Albert Nobbs című alkotásával ért el nagy sikereket. A Last Days in the Desertben McGregor mellett még olyan színészek szerepelnek, mint Tye Sheridean, Ciarán Hinds és Ayelet Zurer. A fesztiválpremierre január 25-én fog sor kerülni, s ezt követően már az esetleges vevő szándékainak függvényében tekintheti meg a szélesebb közönség a filmet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #6
    A Mel Gibson féle Passiót nehéz lesz űberelni, de azért én kíváncsian várom a filmet.
  • tomboy013 #5
    Ez nem épp szőke. Kék szeme meg fehér bőre meg simán lehet, bár kép alapján nem tűnik azért falfehérnek. Bár igazából bármilyen lehet, senki sem tudja milyen volt Jézus.

    Netperformer: Te valakivel biztos kevered McGregort. Nagyon jó színész.
  • Ender Wiggin #4
    nem sok olyan film van, amiben jézus szőke kékszemű, fehérbőrű...
    de leglalább nem vámpíros akciófilm.
  • Matte87 #3
    Látom te is sok filmjét láttad, hogy nemes egyszerűséggel le szarozod... mielőtt véleményt alkotsz szerintem nézd meg jó néhány filmjét, főleg a 90-es évekből... nem véletlen kapta az SW szerepét is! Csak néhány példa tőle.... ha bírod a drogos filmeket: Trainspotting , ha bírod a romantikus vígjáték filmeket: Az élet sója, ha bírod a dráma filmeket: Csődtömeg, ha bírod a homoszexuális filmeket: I Love You Phillip Morris ( Jim Carrey-vel karöltve) és még lehetne sorolni.
  • hvitya #2
    Miért lenne rossz színész. Igaz mostanaban nem sok filmben lattam szerepelni de a szigetben es a Star Warsban hozta az elvárható szintet
  • netperformer #1
    Ez a Ewan McGregor egy ritka szar színész. Miért szerepeltetik még mindig? Tud valaki egy olyan filmet, amiben nem nézett ki idiótaként?