Szekeres Viktor

18+: Megérkezett a Budapesten forgatott kémkomédia első előzetese

Végre láthatjuk, hogy milyen lett az idehaza forgatott Spy.

Tavaly forgatták Magyarországon a Koszorúslányokat és a Női szerveket is rendező Paul Feig új filmjét, a Spy-t. A kémkomédia főszereplője nem más lesz, mint Melissa McCarthy, s mellette olyan színészeket láthatunk, mint Jason Statham, Rose Byrne, Bobby Cannavale, Allison Janney, Curtis “50 Cent” Jackson, Miranda Hart és Jude Law. Az amerikai premierre május 22-én fog sor kerülni, alant pedig megnézhető az első, korhatárosnak számító előzetes, amit egy "ártalmatlan" trailer is követett.


A Spy története klasszikusan egy (másfél) mondatban elmesélhető sztori, a főhőse egy íróasztal mögé kényszerített, nagyon tehetséges CIA-elemző, aki kap egy komoly küldetést terepen, lévén más nem tud elkapni egy fegyverkereskedőt, ugyanis az minden ügynök nevét ismeri. Feig, aki egyébként a Szellemirtók rebootját is rendezi, nem csak a kamerák mögött vette ki a részét a kreatív folyamatokból, hanem a forgatókönyv is az ő munkája.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #6
    az a filmje is nagyon szar, mikor ellopja mások személyazonosságát. az a nő egy csőd.
  • Etinger #5
    A kérdés az, hogy szerinted ez sikeres lesz-e? :)

    Egyébként egy film sikeressége nem jelent minőségi elismerést, persze egy stúdiónak többnyire azért a bevétel számít (ami érthető is persze).

    Ettől függetlenül ez a film iszonyatosan gyengének tűnik, és nem értem miért vetted védelmedbe :)
  • Dynamic #4
    Milyen eredeti: szóval van a szerencsétlen hülye, aki végig csetlik-botlik, és képzetlensége ellenére sikerül neki az, ami a profiknak nem. Vagyis mindent túlél és leszámol az alvilággal.
  • Wittgen #3
    Hát a Koszorúslányok egy ótvar fos volt, a Bullock-os zsarus film viszont egy pofás kis szórakoztató film, úgyhogy ebből még bármi lehet, a lényeg, hogy moziban azért NEM fogom megnézni semmi pénzért sem.
  • kalapos01 #2
    Mármint az elmúlt évek legsikeresebb színésznőjére gondolsz, akinek csak a neve fix sikert jelent?
  • SirBubu #1
    ájjájj.... Miss Röfi biztos kellett bele a Muppett Showból?

    ez így lehet hogy bukta lesz