Szekeres Viktor

Két Robin Williams-filmet is láthatunk decemberben

Decemberben két filmet is láthatunk a hazai mozikban Robin Williams szereplésével.

Alig pár hónapja hatalmas veszteség érte a filmes világot, hiszen elhunyt Robin Williams. A színésznek halálakor több filmje is bemutatás előtt állt, s ezek közül egyet láthatunk decemberben, sőt, egy Amerikában korábban bemutatott főszerepe is az elkövetkező napokban ér el Magyarországra.


December 11-től láthatjuk a mozikban a Brooklyn legdühösebb embere (The Angriest Man in Brooklyn) című komédiát, mely..., nos Brooklyn legmérgesebb emberéről szól, aki miután megtudja, hogy csak 90 perc van hátra az életéből, megpróbál bizonyos dolgokat jóvá tenni. A filmet elvileg tavasszal mutatták be Amerikában, de nem szerepelt túl jól, hiszen alig pár moziban lehetett megnézni.


Annál sikeresebb lesz a papírforma alapján a színész decemberi filmje, mely Amerikában is az év utolsó napjaiban kerül mozikba. Természetesen a Ben Stiller főszereplésével készült Éjszaka a múzeumban-sorozatról, és annak új, harmadik epizódjáról van szó, az Éjszaka a múzeumban: A fáraó titka (Night at the Museum: Secret of the Tomb) című filmről, melyben Williamsnek egy mellékszerep jut, mégpedig Roosevelté.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!