Szekeres Viktor

A YouTube-on többen látták a Dumb és Dumber 2-t, mint a magyar mozikban

A Dumb és Dumber második részét már több százezren megnézhették itthon. 110 ezren a moziban.

Itthon kifejezetten jól szerepel a mozikban a Dumb és Dumber kettyó (Dumb and Dumber To), december 11-e óta több, mint 110 ezren váltottak jegyet a filmre a multiplexekben. Világpremier ide vagy oda, azt talán mondanunk sem kell, hogy, mint a legtöbb mozifilm, ez a komédia is elég keresett az illegális filmletöltő oldalakon, azonban mivel elég sok forrásból be lehet szerezni az alkotást, azt nehezen lehet felmérni, hogy itthon hányan töltötték le.

Azonban a YouTube meglehetősen pontos számokkal tud szolgálni azokról, akik úgy döntöttek, hogy a videómegosztón nézik meg a második Dumb és Dumbert. A hír megírásának pillanatában 125 ezren indították el a filmet, ami azt jelenti, hogy még ezen a platformon is többeket érdekelt, mint legálisan. A 40 millió dollárból készült film egyébként eddig Amerikában 85, a világ többi részén 59 millió dollár bevételt termelt, itthon 140 millióig jutott el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #12
    Sajnos elég rosszul teszed barátom, még mindig sok az igénytelen (sőt egyre több lesz) semmirekellő/való agyhalott zombi ezen a bolygón (alant láthatsz is egy példát éppen) Szóval jah...pörögnek a kamerás verziók, mintha muszáj lenne. Szerintem könnyen összekapcsolható az "elsőzés" (interneten elterjedő mocskos) lélektani aspektusaival. De ez még hagyján...mit mondjunk azokról az emberekről, akik letöltve a filmeket csak "áá, átpörgetem gyorsan" felkiáltanak, majd észnélküli belekattintgatásokkal bizonyos részekbe "végignézik" a filmet 2 perc alatt. Törlés, kuka, jöhet a következő. Az az igazi...:)
  • Yagami #11
    Zetor, nagyon jól tudod miről beszél és hogyan értette, ez a kákán is csomót keresel mentalitásod kezd egyre gyerekesebb lenni (még értetlenkedsz is háromszor egymás után). Kit érdekel ez? Építőjellegű kommentet, ne adj isten valami jó szót, tőled még nem lehetett itt hallani. Csupa kötekedő baromságot, amit egy gyerek is képes lenne megfogalmazni viszont annál többet. Nem kell rám hallgatnod, le is szarhatod amit írtam, de kezdjél már el észhez térni, ha eddigi x-tizenéveid során még nem sikerült.
  • Tinman #10
    Bízom benne, hogy az igénytelen kamerás szemetet néző rühes parasztok száma elenyésző... rosszul teszem?
  • bunny #9
    yt-on a teljes film és még nem szedték le amikor egy darab zenei részletért kivágják a teljes hangot és örülj hogy nem a filmet is? Hát ez furcsa. Amúgy ez a film annyit se ér, hogy ingyen megnézd.
    Utoljára szerkesztette: bunny, 2015.01.06. 10:27:12
  • Zombee #8
    Egyébként csak gratulálni tudok, hogy egy ekkora oldal ilyen linkeket oszt meg, hírrel együtt.
  • Zombee #7
    Én is rákattintottam, kíváncsi voltam, milyen minőség és mennyi ideje tűri meg a forgalmazó a youtube-on. De ki is kapcsoltam, mert youtube-ról nem nézünk filmet. A hangot nem is hallottam, de mozis hanggal sem nézünk semmit. Igénytelenség, akár a kamerás.
  • Ender Wiggin #6
    lehet, hogy van, de ezúttal moziban vették fel. és akárhogy ragozod, is a youtube minőség a 480p-vel maximum a kamerás változatokkal ér fel.
  • zetortraktor #5
    A kamerához általában a képet társítják, a hang felvételére van egyszerűbb és hatásosabb mód is a kameránál.
  • Ender Wiggin #4
    @zetor: a hang akusztikáján lehet hallani, hogy moziban vették fel... máskülönben elég nehezen kerülhetett dél-koreai kópiára.
  • zetortraktor #3
    Arra is kemény felépíteni kommentet, hogy kilőtték. Egyébként milyen kamerásról beszélsz?