Szekeres Viktor

Az év legzseniálisabb előzetese a Hangyaemberé

Ez kész. Ennyire ötletes előzetest még biztos, hogy nem láttunk idén.

Év elején már-már hagyomány ellőni egy-egy "év legjobbja" jelzőt előzetesre, filmre vagy plakátra, hiszen az első napokban ez a kitétel jó eséllyel igaz, ugyanis két-három előzetes, film vagy plakát közül nem nehéz legjobbnak lenni. De a Hangyaember első előzetese valóban kifejezetten kreatívra sikerült, még ha trollkodásnak is hat a Disney részéről. (A valódi trollkodás persze az lenne, ha nem csak egy "előzetes előzetes" került volna ki a lent látható formában, hanem a teljes trailer.)


Amerikában a Peyton Reed által rendezendő Hangyaember 2015. július 17-én kerül bemutatásra a mozikban, s az első előzetes premierjére kedden kerül sor, az Agent Carter című tévésorozat premierjének egyik reklámszünetében. A Marvel pedig természetesen elkészített egy promót a trailer bemutatójának, melyet stílszerűen hangyányi méretben pakolt be a YouTube-ra, meglehetősen nagy sikerrel (már több, mint 1 millióan látták) és tetszést kiváltva, legalábbis a YouTube-os értékelések alapján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #12
    Milyen hagyomány év elején legzseniálisabbnak mondani valamit? Már a gondolat is faszság.
  • zetortraktor #11
    Pedig még a szádba is van rágva, hogy miért a legzseniálisabb. Láttál zseniálisabb idei előzetest ennél?
  • tomboy013 #10
    Szerintem nem olyan nehéz kitalálni mi vicces benne. Na mindegy, ha nevetés helyett inkább görcsölsz az a te gondod. Én értem a tréfát az a lényeg ;)
  • emile zola #9
    Ha elmondod hogy ezen pontosan min is lehet nevetni, annak örülnék tényleg. De egy ilyen ötlettelen trailert zseniálisnak (bocsánat, legzseniálisabbnak) nevezni már már számomra kínos.
    Értem én hogy egyeseknek sz*r a humorérzéke, de könyörgöm, ne várjátok már el hogy a hülye poénokon nevessünk mi is...
  • tomboy013 #8
    Még ezen is képes kiakadni néhány ember, nemhogy nevetnének egyet és továbbkapcsolnának. Szegények... szar egy életük lehet egyeseknek :D
  • Denii #7
    http://www.youtube.com/watch?v=ent7BoDR1yE

    akinek rossz a szeme :)
    Utoljára szerkesztette: Denii, 2015.01.03. 21:05:33
  • RAZOR27 #6
    sok hozzád hasonló nem érti a viccet
  • Ender Wiggin #5
    én a magam részéről nagyon csalódott vagyok, hogy a cserebogáremberről nem készül film. meg a tavi molnár poloskaemberről.
  • Tikal #4
    ez csak egy trailer a trailer-hez, ne izgulj nagyon :)
  • MoRT2195 #3
    Ebben mi zseniális? Vagy mi ötletes? Vagy mi kreatív? Az, hogy a Hangyaember című filmhez egy hangya méretű teasert csináltak? Azt a jó szagú mindenit!!! Ehhez aztán tényleg nagy kreativitás kell...
    A youtube-os értékelés mérő bár a pozitív felé halad, de azért eléggé látni ott a negatív jelzőt is, kb a csík negyedét az foglalja el, ami szerintem nagyon nem jó (én is negatívan értékeltem, ne ilyen vacakkal álljanak már elő). Pl nézzük meg a Bosszúállók 2 előzetesét.
    Itt gyakorlatilag a csíkon csak a pozitívat lehet látni. Na ez az ami jó, nem pedig ami itt a Hangyaembernél van.
    Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.01.03. 17:20:25