Szekeres Viktor

Egy 25 éves film volt 2014 legnézettebb filmje itthon

A Reszkessetek, betörők! karácsonyi sugárzásánál egy filmet sem néztek többen tavaly Magyarországon.

Hol vannak már a 2 milliós filmes nézettségek a televízióban...? Ma már az is nagy szó, ha egy országos csatornán leadott filmet 1,5 millióan megnéznek. Olyannyira nagy szó, hogy tavaly egy filmet sem láttak ennyien sem az RTL Klubon, sem a TV2-n. A nézők, miképp azt már megszokhattuk az elmúlt években, újfent főleg az ünnepek alatt tévéztek, így a legnézettebb filmek között is karácsonyi, illetve október 23-án adottak voltak.

Az év legnézettebb filmje itthon a tévében a Reszkessetek, betörők! volt, melyet karácsonykor adott le az RTL Klub 1,35 millió néző nagy örömére. A közönséget olyannyira érdekelte a franchise, hogy a második részt 1,24 millióan látták, a Macaulay Culkin nélkül készített harmadikat pedig 1,03 millióan, így előbbi harmadik, utóbbi pedig hatodik lett az éves toplistán. Sokáig úgy tűnt, hogy 1,3 milliós nézettségével az Utazás a rejtélyes szigetre lesz az év legnézettebbje, de végül a családi mozinak be kellett érnie a második hellyel. Még további három film jutott egyébként egymillió néző fölé: az Alkonyat 4. része, a Hajnalhasadás, a Delfines kaland és a Kellékfeleség.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    most az egyszer 100%-ig egyetértek :-))))
  • kalapos01 #2
    Nem az lenne a baj, ha egy mai gagyi lenne a nézett és nem egy "mindenki" által kedvelt klasszikus? Szerintem nagy pozitívum, hogy inkább ezt nézik az emberek és nem a Pompeii vagy a Herkules legendáját.

    De persze, aki gyerekek és anyukák, meg egyéb családtagok tévézési szokásai alapján ítéli meg az országot, az..., hmm, lehet, hogy épp az ilyenek miatt tart itt az ország?
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2015.01.13. 18:41:03
  • Sir Charles #1
    Most írjam be, hogy ezért tart itt ez a szaros ország....