Szekeres Viktor

A TV2 ismét lezúzta az RTL Klub húzóműsorát

Idén nem először verte meg a TV2 az RTL Klub eddig egyeduralkodó valóságshow-ját.

Pedig idén is járt már 2 millió néző fölött az X-Faktor... Azonban az mindent elmond a műsorról és a nézők véleményéről, hogy szombaton mindössze 1,216 millió embert ültetett le a képernyők elé, miközben vasárnap, a TV2 eddig vergődő realityje, a Rising Star 1,405 milliót, s ezzel a múlt hét legnézettebb műsorává is vált. A különbség a kereskedelmi, 18-49 éves korosztályban is igen jelentős: 433 ezer kontra 529 ezer - ebben az összevetésben az X-Faktor mindössze a hatodik helyet szerezte meg a heti toplistán.

Érdekesség azonban, hogy hiába az interaktív elem, a valós idejű, mobiltelefonos alkalmazással történő szavazási lehetőség, a Rising Star nézői nagyon kis hányada él csak a lehetőséggel. A TV2 1,4 millió leadott voksról számolt be, ami azt jelenti, hogy egy versenyzőre mindössze a nézők 7%-a szavaz, sőt, az appet letöltőknek kiugróan magas hányada, több, mint 2/3-a nem törődik ilyesmivel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Major #1
    Hát nem semmi, hogy ebben az évben megint sikerült elverniük (ami körül-belül akkora csoda, hogy cikket kapott), egy állítólagosan milliárdos költségvetésű műsorral, le a kalappal a TV2 előtt!