Szekeres Viktor

Nagy távozó a Barátok köztből

Távozik a szappanoperától a Barátok közt producere, Kalamár Tamás.

17 évvel a Barátok közt premierje után távozik posztjáról a szappanopera fő producere, Kalamár Tamás. A hírek szerint erre a távozásra saját elhatározásból került sor, Kalamár közleménye szerint már egy éve fontolgatja a döntést és most vált alkalmassá az idő a meghozatalára. A távozó producer helyébe kreatív producerként Rozgonyi Ádám lép.

Rozgonyi 1999 és 2006 között rendezőként már részt vett a „Barátok közt“ alakításában, munkáját pedig vezető íróként Josie Ward, line producerként pedig Radnai György fogja segíteni a régi stábból. A feladatuk minden bizonnyal a BK megtépázott renoméjának helyreállítása is lesz, hiszen az egykoron nézettségi csúcsokat döngető szappanopera manapság közel sem produkál már kiemelkedő adatokat. Az utolsó decemberi részeket például körülbelül 1,1 millióan látták, a 18-49-es korosztályból pedig 420-430 ezren.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Ember, egy tévés rovatban mit keresne az informatika ês a tudomány? És szerinted van politika rovat? Új vagy? Évek óta vannak itt hírek tévésorozatokról, a Barátok köztről is.

    (Nem mellesleg, fogalomzavarban is vagy, hiszen ha valami, akkor ez nem bulvár. Nem celebekről szól, hanem írókról.)
  • Sequoyah #1
    Ez a bulvarhir meg is mit keres itt az SG-n? Mi koze az informatikahoz es a tudomanyhoz? Holnap mar politika is lesz?
    Nem veletlenul olvasom az SG-t, es ha igy folytatjatok nem veletlenul fogjuk sokan elhagyni...