Szekeres Viktor

Kiderült, mikor kezd az RTL Klub idei legnagyobb durranása

Idén szeptember hatodikától lesz látható az X-Faktor az RTL Klubon.

Az RTL Klub egy nappal a TV2-es Sztárban sztár visszatérése előtt, szeptember hatodikán indítja el nagyszabású valóságshow-jának, az X-Faktornak az ötödik szezonját. Természetesen a műsorfolyam idén is a meghallgatásokkal kezdődik, melyek során a zsűri a selejtezőkből tovább engedett nagyon jó és nagyon rossz énekeseket rostálja, hogy belőlük kiválasszák a válogatás második körébe bejutókat. Az X-Faktor idei premierje a tavalyitól eltérően 19:00-kor kezdődik.

Mint az ismeretes, az X-Faktor mentor gárdájából négy évadot követően távozott az a Geszti Péter, aki az egyetlen olyan mentor volt a valóságshow csapatában, aki a kezdetektől fogva szerepelt a műsorban. A napokban, a válogatások megkezdését követően hamar fény derült utódjának személyére, aki nem más lesz, mint Szűcs Gábor, aki Amerikában Little G Weevilként szerzett magának hírnevet blues zenészként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Svlad Cjelli #2
    Az a baj ezzel, hogy a mentorok nagy szerepet jatszanak a musorban. Az elso harom evad mentorai sokkal jobbak voltak mint a negyedike...
  • duke #1
    Ezeknek nem kellett volna mar csodbe meniuk a reklamado miatt ? Mar varom.