Szekeres Viktor

Az RTL Klub 20 celebek tesz ki válogatott kínzásoknak

Az RTL Klub sajtótájékoztató keretében mutatta be azokat a celebeket, akiket Afrikába küld szenvedni.

Október hatodikán folytatja az RTL Klub a Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow-ját, melynek szereplőit ezúttal Dél-Afrikába fogják utaztatni. Az elmúlt hetekben mindössze pár hírességről lehetett tudni, hogy leszerződött a csatornával, így a lenti utazó névsorban minden bizonnyal mindenki fog találni számára újdonságot jelentő résztvevőt: Erdei Zsolt, Nyertes Zsuzsa, Puskás Peti, Gáspár Bea, VV Aurelio, Molnár Andi, Cooky, Bódi Sylvi, Gáspár Laci, Hevesi Kriszta, Bárdos András, Novák Angéla, Fördős Zé, Aleska Diamond, Pars Krisztián, Krasznai Tünde, Dudás Miki, Baukó Éva, Bunyós Pityu és Szabó Zsófi.

A névsorból kiderül, hogy az RTL Klub nem egy, hanem rögtön két szezont fog műsorára tűzni, hiszen míg első alkalommal 10, másodjára pedig 11 játékos volt, ezúttal 20-at neveztek meg. A műsorvezető ismét Sebestyén Balázs és Vadon János lesz. A korábbi két évadhoz hasonlóan hétköznap délutánonként ezúttal is jelentkezik majd a reality kísérőműsora, a Celeb vagyok, beszéljük meg! Lilu vezetésével, ezúttal az RTLII-n. A Campona Tropicariumból jelentkező délutáni talkshow-ban a műsorvezető a celebek rokonaival, barátaival, ismerőseivel együtt eleveníti fel az előző nap eseményeit, a legizgalmasabb feladatokat és kihívásokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Svlad Cjelli #3
    Dewri, nehogy mar azert legyenek ok hiabasak, mert te nem voltal kepes az eleteddel valamit is kezdeni.
  • kalapos01 #2
    Miért akarod, hogy szenvedjenek, ha te is azonnal elvállalnád a feladatot, ha híres lennél és ne adj isten szórakoztató?
  • Dewri #1
    Zárolják minden vagyonukat, luxusholmijukat, kapjanak pár váltásnyi átlagos öltözéket, egy 2 szobás albérletet tömegközlekedéssel 2 órányira egy munkahelytől, ahol minimálbérért 12 órás műszakokban kell dolgozni egy multinál, vagy egy maszeknál eladóskodni, vagy fizikai munkát végezni mondjuk fél évig. Rögtön rájönnének mi a szenvedés... Mert annyi pénzért amennyit ezek ezért kapnak majd, én is elbohóckodnék valahol Afrikában (nyilván távol az ottani "problémás" helyektől ugye...).