Szekeres Viktor

Megvan, ki rendezi az új Texasi láncfűrészest

Egy nagyon tehetséges francia rendezőpáros kapta meg a legújabb Texasi láncfűrészes-filmet.

Rég láttunk már a moziban Texas Chainsaw Massacre-filmet (Texasi láncfűrészes), de úgy tűnik, hogy a legújabb verzióra már nem kell sokáig várnunk, hiszen a Bloody-Disgusting információi szerint megtalálták a legújabb epizód készítőjét, illetve készítőit, ha egészen pontosan akarunk lenni. A lap úgy tudja, hogy Julian Maury és Alexandre Bustillo lesz a rendezője a filmnek. A francia duó két nálunk is ismert filmet, A betolakodót és a Haloványt jegyzett korábban, idén pedig a Aux yeux des vivants című horrorral jelentkeztek.

A Seth M. Sherwood által írt forgatókönyvön alapuló Texasi láncfűrészesről jelenleg annyit lehet tudni, igaz nem hivatalos formában, hogy középpontjában Bőrpofa (Leatherface) karaktere lesz, akit tinédzserként ismerhetünk meg ezúttal, mint egy elmegyógyintézet bentlakóját. A filmben pár sorstársával megszökik az intézetből és menekülésbe kezd az őket üldöző hatóságok elől. A hírek szerint a rendezők megtalálásával a Millennium Entertainment felgyorsítja a film produkcióját, mely akár már jövőre bemutatásra kerülhet a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • masterthief #2
    Még egy Texasi láncfűrészes film? Mennyit akarnak még készíteni belőle?
    Az utóbbi nem volt rossz, de közel sincs a régiekhez képest.
    "középpontjában Bőrpofa (Leatherface) karaktere lesz,"
    -Ugyan ki más lenne? :) A cikkíró analfabéta vagy sosem látott még Texasi láncfűrészes filmet?

    "akit tinédzserként ismerhetünk meg ezúttal, mint egy elmegyógyintézet bentlakóját. A filmben pár sorstársával megszökik az intézetből és menekülésbe kezd az őket üldöző hatóságok elől."
    -Ez, mi ez? :D Ilyen abszurd, röhejes forgatókönyvet. Leatherface sosem volt elmegyógyintézetben. A vágóhídon szorgoskodott mindig. :) Ez valami teljesen új Bőrpofa lesz. :)
  • Ender Wiggin #1
    a világnak nagy szüksége van még egy feldolgozásra, rebootra, prequelre.