Szekeres Viktor

2016-ban jöhet az új Fűrész-epizód

Mivel az eredeti Fűrész írója és rendezője jövőre felszabadul, elkészülhet az új epizód.

Valószínűleg csak a legnaivabbak gondolták úgy, hogy a Fűrész (és bármilyen sikeres mozis sorozat) "utolsó" részként beharangozott epizódja valóban azt jelenti, hogy a franchise bezárja kapuit. A hetedik, 3D-s Fűrész-epizód kritikájában is már a nyolcadik epizód eljövetelére utaltunk, s úgy tűnik, hogy nemsokára erre sor is fog kerülni. Legalábbis a napokban, az első rész 10 éves évfordulójára tervezett ismételt premier alkalmából erről beszélt a széria két producere, Mark Burg és Oren Koules.

A két filmes a ShockTillYouDropnak elmondta, hogy annak idején, az első Fűrész bemutatását követően a két készítő, James Wan és Leigh Whannel attól tartott, hogy skatulyába kerül, hogy ők lesznek a "Fűrészesek", s éppen ezért mindketten saját filmeket akartak készíteni. Ez pedig meglehetősen jól sikerült, hiszen előbbi olyan sikereket rendezett, mint a The Insidious két epizódja és a Démonok között, legutóbb pedig a Halálos iramban 7-en dolgozott, utóbbi pedig folyamatosan biztosította Wan egyes filmjeinek szkriptjeit, s jelenleg az Insidious: Chapter 3 utómunkálataival van elfoglalva.

Az interjúban elhangzik, hogy mivel jövőre mindketten szabadok lesznek, ezért pont adja magát a lehetőség, hogy nekiálljanak egy új Fűrésznek, mely leghamarabb 2016-ban kerülhet bemutatásra a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mat666 #5
    Mire gondolsz?
    Minek van olyan mély tartalma?
  • TokraFan #4
    Hagyjuk már a süket dumát a "mélyebb tartalommal". Mindig ezzel akarják igazolni és legalizálni az ilyen nyilvánvalóan beteg, naturális ábrázolású szimplán szadista baromságokat. Beteg emberek, beteg filmje ez is, és nem több. Ha mélyebb tartalomra vágyom, akkor megnézek egy valóban értékes filmet, szerencsére van bőven az egészségesek közül is.
  • Nebojsa1982 #3
    Van olyan oldal, ahol zanzásítva le van írva mindegyik rész tartalma? A történet érdekel, de azt a fajta naturalista ábrázolásmódot amit a filmben alkalmaznak nem komálom.
    Kb. a 2-3 részig még megnéztem, de a további folytatás végén lévő csavarokra kíváncsi vagyok.
  • kalapos01 #2
    Elég beteg ember lehetsz, ha neked ennyi jött le belőle. De mesélj, melyik rész nem tetszett?
  • TokraFan #1
    Micsoda öröm, hogy ennek a tisztán szadista faszságnak egy újabb epizódját köszönthetjük...