Szekeres Viktor

Most már biztos, hogy újabb X-Men karakter kap saját mozifilmet

A közönségkedvenc Gambit saját filmjét már biztosra vehetjük.

Már nagyon régóta tervezik a Gambit-mozifilmet, s egy ideje azt is tudjuk, hogy Channing Tatum lehet a főszereplője, azonban biztossá csak most vált a projekt, hiszen a 20th Century Fox forgatókönyvírót is szerződtetett a projekthez. A népszerű X-Men karakterről szóló történet szkriptjét az a Josh Zetumer fogja jegyezni, aki legutóbb a Robotzsaru feldolgozását írta. Zetumer Chris Claremont, képregény-író szinopszisa alapján dolgozhat majd.

A bemutatóval kapcsolatban a The Hollywood Reporter korábban azt írta, hogy a kinetikus energia-manipulációs képességéről ismert Gambit karaktere a 2016-ban bemutatásra kerülő X:Men: Apokalipszisben (X-Men: Apocalypse) lesz először látható (illetve másodjára, hiszen Farkas egyik filmjében már feltűnt), s ezt követően kapja meg saját filmjét. A Fox stúdió menetrendjében van is két, cím nélküli projekt, s többek szerint a 2018. július 18-i időpontot éppen a Gambit-film számára foglalta le a stúdió. A rendező személye még nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Axlkenobi #7
    Taylor Kitsch nagyon jó volt a Farkasban, de Channing Tatum egész egyszerűen "trendibb" meg eladhatóbb, így sajnos lecserélték. Mondjuk nekem vele sincs különösebb bajom, csak hát szerintem Kitsch sokkal tehetségesebb és hozzá a szerep is jobban passzol.
  • szomferi #6
    pedig a John Carter szerintem rohadt jó lett (legalábbis én nagyon élveztem, a folytatást is vártam bőszen), a Csatahajó pedig mehet hang és kép miatt bemutatótermekbe :D
  • AZUL #5
    az a baj, hoyg az a színész (Taylor Kitsch) elég sok buktát hozott össze azóta... (John Carter, Csatahajó) persze ezek nem az ő érdemei, mert színészként szerintem hozta a karaktert mindkét filmben, s szerintem nagyon jó film volt mindkettő...
  • kalapos01 #4
    Igen. Rájöttél, hogy ezek filmek és a színészek képesek több szerepet is eljátszani. Tapsoljuk meg. Ez most komolyan újdonság? Azt hitted, nincs olyan színész, aki egy tévésorozatban 2-3 különböző szerepet is eljátszott az évek során? Facepalm.
  • RAZOR27 #3
    Szerintem abban a raklap szar Farkas filmben Gambit kivételesen jól volt összehozva (arra a kemény 5 percre amit szerepelt benne lol) nem bánnám ha az a színész térne vissza a szerepre, szimpatikusabbnak tűnt.
  • xido #2
    Aki már volt is Deadpool szintén a Farkasban :)
  • Dewri #1
    Hát igen, a Farkas (ami Rozsomák...) első részében már szerepelt és nem Channing Tatum volt... Persze ilyen apróságokra nem adnak, ezért lett a Fáklyából Amerika kapitány, és elvileg Deadpool lesz a Zöld Lámpás...