Szekeres Viktor

Szinkronos előzeteseket kapott a The Walking Dead 5. évad

A hazai világpremierhez szinkronos előzetesek is dukálnak.

Pár órával az amerikai bemutató után itthon is bemutatásra kerül a The Walking Dead ötödik szezonja a magyar FOX csatorna jóvoltából. Az adás 21:50-kor fog kezdődni és a FOX ezt reklámozandó ki is adott pár rövid promóvideót, melyeket lejjebb lehet megnézni. Az előzetesekből kiderül, hogy a főszereplők vándorlása tovább folytatódik Washington irányába, de minden jel arra utal, hogy a társaság újabb taggal, tagokkal fog bővülni.


Az ötödik évad első epizódja egyébként a "Nincs menedék" címet viseli és a hivatalos magyar leírás szerint benne "megismerjük Terminus lakóinak valódi indítékait, a csoport pedig kényes helyzetben találja magát. Vajon sikerül együttműködniük?" Minden további valószínűleg kiderül október 13-án, azon a napon, amikor a FOX csatorna bemutatja a The Walking Dead sokak által várt évadnyitóját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ReTeK #5
    rtl ? ftw... ez most komoly, 2014 van ember nem 89
  • Ender Wiggin #4
    neki ez tetszik. fáj?
  • kalapos01 #3
    Wow. Nem sok sorozatot nézhetsz, ha nálad ez a legjobb. Gondolom a második és a harmadik legjobb az NCIS meg a Big Bang Theory és akkor kiderül, hogy a három legnézettebb sorozat a három legjobb is. :)) Korrekt a sorozat, de annyi sokkal jobb van..., sokkal-sokkal jobb.
  • Co1e #2
    mert csak a gyökér nci baromságokat nyomatják.. agyba főbe..amikor a kutyát se érdekli.
    Amúgy maga a story..h elindulnak lezárni a dolgot..hát nem tom.. nem tetszik... persze kell valami főszál a megszökés helyett... de valahogy ez nem az igazi:S
  • sárkánylovag #1
    Nekem ebből bármennyit eltudnának adni...
    amerika legjobb sorozata RTL en mégse megy :)))