Szekeres Viktor

Feltámad a Supernatural? Ütős, 10. évados előzetes érkezett

Október elején visszatér Amerikában a Supernatural, míg mi továbbra is a hatodik szezonra várunk.

Igen ötletes előzetes érkezett a Supernatural, vagyis az Odaát új szezonjához - remélhetőleg, hogy ebben nem csak a évadnyitóból láthattunk jeleneteket, hanem a folytatás is hasonló lesz, s ki tudja, talán még a heti esetekkel is leszámolnak a készítők. Ha ugyanis sikerül megtartani az elmúlt években a csökkenő minőségnek köszönhetően apadásnak indult nézőtábor nagy részét, akkor nem csak a 11. évad készülhet el, hanem egy új spinoffnak, vagyis testvérsorozatnak is nekifuthatnak az írók. (Mint ismeretes, tavasszal már megpróbáltak Supernatural: Tribes címmel létrehozni egy spinoffot, azonban azt a CW csatorna visszadobta, mondván nem ütötte meg a kellő szintet.)


Amerikában a 10. szezon október hetedikén fog indulni, itthon azonban még hosszú évek fognak eltelni, míg láthatjuk ezeket a részeket, hiszen Magyarországon csak nyáron fejeződött be az ötödik szezon sugárzása. Persze minden rosszban van valami jó, itthon így jóval tovább lehet figyelemmel követni a sorozat újnak számító epizódjait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • StoneCold7 #10
    Mondjuk ez a sorozat már kb. az 5 -ik évad óta lapos. Igaz én nézem, de már kajak nagy a mélyrepülés, ahogy mondjuk a Dexternél is volt.
  • Wittgen #9
    Én úgy vagyok a Supernaturallal, mint a NCIS:LA-vel. Mindegyik olyan sorozat, ami tele van jó párbeszédekkel, poénokkal, szerethető karakterekkel, valahol gyerekes és mégis brutális tud lenni, darálós, sok akció. Egyszerűen szórakoztató őket nézni, elfeledteti velem a napi nyűgjeimet, függetlenül attól, hogy nem minőségi sorozatok, mint pl egy True Blood, vagy Hannibal. És a szememben ezért van létjogosultsága a SupNat-nak.
  • Narxis #8
    Általában egy sorozat az 5. vagy 6. évadig tud érdekes lenni, utána nagyon rutinná válik az egész, egyre inkább laposodik a sztori. Persze kivételek vannak de a SupNat sajnos nem tartozik közéjük.
  • balika127 #7
    0:57-nél nyomokban Ragyogás érzést tartalmaz.
  • Co1e #6
    10 évad.... az ütős sorozatokat meg a 3-4-5 évad körül lelövik.
  • zetortraktor #5
    Haha, ez jó. Hát mikor volt a SupNat nézett? Még itthon is többen nézik az X-Faktor, mint kint ezt a tinikomédiát. A 120 országos sorozatból kábé a 115. nézettségben.
  • BaliBoy #4
    Kezd unalmassá válni szerintem ez a sorozat. Minden évadban ez megy (legalábbis az utóbbiakban): megszállja valamelyiket egy démon, angyal, nincs lelke.... stb.
    Hol van már az, amikor a sorozat tényleg a vadászatról szólt...
  • sakhalin #3
    Mutass már zuhanó nézettségi adatokat erdegem.....
  • sakhalin #2
    Miylen feltámadás?Eddig is tök nézett volt és remek évadokat kaptunk...
  • Dewri #1
    Nem érdemes magyarul nézni a sorozatot, a szinkron ugyanis annyira trágya az eredetihez képest, hogy élvezhetetlen...