Szekeres Viktor

Mordbid temetkezési valóságshow Magyarországon

A TLC legújabb valóságshow-ja a temetkezési iparba nyújt betekintést.

A dallasi Golden Gate Funeral Home temetkezési szakemberei nem mindennapi búcsúztatókat és ceremóniákat szerveznek a hagyományos temetések helyett. Aki kíváncsi, hogy milyen egy temetés, ha a reggeli vagy a karácsony jegyében telik, vagy miképpen lehet megemlékezni "méltó módon" egy elhunyt focistára, annak találták ki az Életem legjobb temetése! című realityt, mely augusztus 15-től, minden pénteken 21:00-tól lesz látható a TLC műsorán.

A Golden Gate személyzete szorosan a gyászoló családdal együttműködve találja ki és valósítja meg az előbb-utóbb buliba átcsapó szertartás minden pontját. A temetési partik általában egy meghatározott témára épülnek, melyet meghatározhat az elhunyt foglalkozása, hobbija, miért élt-halt vagy mit szeretett a legjobban - például a műsor egyik temetésében a gyászoló család az elhunyt kedvenc ételeinek öltözik: tükörtojás, bacon és amerikaipalacsinta-jelmezben búcsúztatják szerettüket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Mindig van lejjebb.
  • zetortraktor #2
    Mert Magyarországon lesz és külföldön már volt?
  • masterthief #1
    A cikk címét át kellene fogalmazni, mert eléggé félrevezető. Bőven elég a Mordbid temetkezési valóságshow, címnek. Miért kellett mellébiggyeszteni a Magyarországon szót?
    Kretének a cikkírók vagy mi?