Szekeres Viktor

Már nóném filmek is beelőzik a The Expendables 3-at

A jelek szerint tök felesleges volt visszavenni az erőszak mennyiségét a The Expendables 3-ban.

Arról már beszámoltunk, hogy mekkora érdektelenség övezi Amerikában a The Expendables - A feláldozhatók harmadik részét, ami a második epizód minősége és persze a DVD screener kiszivárgása után nem is csoda, de eddig arról volt szó, hogy Stallone és kompániájának filmje azért csak megkaparintja a hétvégi mozis toplista harmadik helyét odaát a Tini nindzsa teknőcök és A galaxis őrzői mögött. Nos, erre sem fog sor kerülni, ugyanis a már szerdán bemutatott Kamuzsaruk (Let's Be Cops) a tökéletesen ismeretlen szereplőgárdájával is lekörözni látszik a másfél tucat ismert nevet felvonultató akciófilmet.

A Jake Johnson és Damon Wayans Jr. főszereplésével készített zsarukomédia ugyanis pénteken 5,6 millió dollár bevételt hozott hazájában, míg a The Expendables 3 csak 5,9 milliót, márpedig a szombati napra előrejelzett csökkenések alapján ezzel előbbi Stallonéék elé fog kerülni összességében. A becslések szerint ugyanis a The Expendables 3 hétvégi eredménye ezzel 16 millió dollár alatt marad, míg az olcsó Kamuzsaruk startja minimum 17 milliós lesz. Lehet, hogy mégsem kellett volna annyira az alacsony korhatárra hajtani?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Amik csillognak a napfényben, ahelyett hogy szarrá égnének.
  • bmw #5
    En is varom a filmet ( 3-at ) nagyon....
    Jo volt eddig mindegyik de hat a mai fiatalsag inkabb nyaladzik emos vampirokon meg stb....
  • Zombee #4
    Leszarom, én alig várom, hogy moziban láthassam.
    A cikk tényleg silány, de ezt már megszokhattuk.
  • hgaben90 #3
    Mi volt a baj az Expendables 2-vel? Nekem sokkal jobban tetszett, mint az első. Arról már nem is beszélek, hogy becslésekre kőbe vésett tényként hivatkozni... Régebben szerettem ezt az oldalt. Aztán jöttek az Asylum-cikkek, az elfogult, manipulatív írások (lásd fentebb... ráadásul a hazai megjelenés előtt. Milyen disznó dolog már ez?), és már az íróknak sem kell felvállalni a nevüket a szennyért, amit megpróbálnak megetetni velünk. Ennek a cikknek mindenesetre anonim változatban is erős Szekeres Viktor-szaga van.
  • Freddy TNT #2
    Már mindegy agyilag zokni, írástudatlak kretén írhat cikket ??! Mi az, hogy NÓNÉM ? Igen, tudom ez eredetileg "no name". Vagy magyarul írj vagy angolul!

    Az ilyen embereket már az óvodában meg kellett volna buktatni kockázásból !

    Csak hogy ezen a szinten reagáljak : LOL !
  • bertino #1
    ez aztán a hír.