Szekeres Viktor

Végre magyar szink­ron­nal is nézhető az új Christopher Nolan-scifi előzetese

Itt a szinkronos Csillagok között-előzetes, azonban a filmben végül lehet, hogy más hangokat hallhatunk.

Nem sokkal azt követően, hogy Amerikában bemutatták, illetve kiadták Christopher Nolan új filmjének, a Csillagok közöttnek (Interstellar) az új előzetesét, befutott a magyar szinkronos verzió is. Mint mindig, a szinkronos trailerrel kapcsolatban meg kell jegyeznünk, hogy a hangok nem feltétlenül véglegesek, mint ahogy a szövegek sem, hiszen az előzetesekben elhangzott mondatokat sokszor szövegkörnyezet hiányában kell fordítani. De ettől függetlenül kiindulási pontnak mindenképp alkalmas az alábbi videó.


Amerikában november hetedikén kerül bemutatásra a Csillagok között, itthon azonban már egy nappal korábban láthatjuk. A főszereplő Matthew McConaughey és Anne Hathaway lesz, s mellettük még olyan színészek tűnnek fel, mint Jessica Chastain, Ellen Burstyn, John Lithgow, Michael Caine, Casey Affleck, Wes Bentley, Bill Irwin, Mackenzie Foy, Topher Grace és David Gyasi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #2
    Nem fogott meg...
  • Ender Wiggin #1
    ez komoly hír. majd ha nolan végre magyar nyelvű filmet rendez, mert a sumérok már a spájzban vannak, és nem hajlandók idegen nyelvet tanulni, na az lesz a hír igazán...