Szekeres Viktor

Már csak egy film taszíthatja le a csúcsról a Transformers 4-et

Roppant gyengén szerepel Amerikában a Transformers 4, de még így is a nyár királya lehet.

Pár hete arról számolhattunk be, hogy még egy nyári film sem lépte át a 250 milliós bevételi határt Amerikában, s hogy továbbra is a 257 millió dollárt kaszáló Amerika kapitány: A tél katonája, valamint A Lego kaland vezeti az éves toplistát. Azóta pedig a helyzet nem változott, s akár az a szégyen is megeshet, hogy mondjuk Az éhezők viadala harmadik részéig egy filmnek sem sikerül megugrania ezt a szintet.

Persze jelen állás szerint, ha nem zuhan tovább észvesztő tempóban a Transformers: A kihalás kora iránti érdeklődés, akkor Michael Bay filmjének összejöhet a 250 millió dollár (a 245 millió mindenképp), ami, bármennyire is csalódást keltő eredménynek számítana a 3. rész 352 millióját követően, még így is a nyári trónhoz segítené a robotos filmet. Elnézve a nyár további bemutatóit, ezt mindössze egyetlen premierfilm akadályozhatja már meg az elkövetkező két hónapban, mégpedig A majmok bolygója - Forradalom. A meglepetésre nagy sikert arató A majmok bolygója: Lázadás folytatásának legalább 75 millió dollárral kellene debütálnia hétvégén, hogy legyen esélye a Transformers-verésre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Hopp, még találtak 100 milliót, 889-nél tart a film, jelenleg a sorozat második legtöbb bevételt hozó része. Meddig akarod még temetni a bevételeit? Amerikában esett? Kit érdekel?
  • zetortraktor #5
    Te még mindig itt tartasz? Hogy nyereséges? Kit érdekel? Nyilván úgy mennek neki, hogy nyereséges lesz. De rohadtul nem mindegy, hogy mennyire. A 600 milliós és 700 milliós profit között is 100 millió a differencia. Minden egyes millió dollár sokat jelent.

    Mondjuk, ha már nyereség, nem szabd elszédülni a számokon. Látni kell, hogy a költségvetés, milyen brutális, plusz ott van 100 misi a marketingre. Plusz elég sok pénz marad a moziknál, nemzetközileg még kevesebb a bevétel, és az a Kínai 300-350 millió pláne minimális bevétel-vonzattal bír. A napokban volt arról cikk, hogy az mennyire nem tétel bizonyos okok miatt a Paramountnak.
  • Zombee #4
    Én az Éhezők viadala első részét sem voltam hajlandó megnézni.
    Transformers 4 világszerte 750M $, ha levonjuk a költségeket, akkor is bőven nyereséges már a film.
  • Ender Wiggin #3
    az előző is rendkívül béna, semmitmondó volt. kínkeserves moziélmény. érthetetlen számomra a divat, azaz hogy miben jobb ez a CGI majom Burton smink-majmainál?
  • StoneCold7 #2
    Én is így gondolom. Borzalmas...
  • DontKillMe #1
    Mind olyan filmek, amik igazából a nulla szintet sem ütik meg. Élen az éhezős szarral, ami meg egy vicc.