Szekeres Viktor

Utolsó pillanatban fújták le a Mátrix-rendezők új scifijének nyári premierjét

Aki idén nyáron mindenképpen látni akart a Jupiter felemelkediket, annak csalódnia kell.

Tavalyelőtt a G.I. Joe 2, tavaly pedig a 300 második részének nyárra tervezett premierjét halasztották el kvázi az utolsó pillanatban, s idén is lesz olyan nagyszabású film, melyet nem láthatunk az eredeti tervekkel ellentétben. Ezúttal a Wachowski-testvérek által rendezett Jupiter felemelkedése (Jupiter Ascending) járt pórul, hiszen a Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Tuppence Middleton, Doona Bae, James D'Arcy és Tim Pigott-Smith főszereplésével forgatott scifit az eredeti tervek szerint július 18-ánmutatták volna be, de az új műsorterv szerint már csak február hatodikán kerül az amerikai mozikba.


Mindez persze nem jelenti azt, hogy temetni kéne a filmet, hiszen mind a G.I. Joe 2, mind a 300 2 jól járt a bemutatójuk elhalasztásával - legalábbis bevétel tekintetében. A Warner egyébként azt követően hozta meg a halasztásra vonatkozó döntését, hogy a Szexvideó című komédia premierjét a Sony előre hozta július 18-ra, amikor egyébként még a Repcsik 2 és A bűn éjszakája 2 is bemutatkozik.

Az új, februári időpontban a Jupiter felemelkediknek olyan filmekkel kell összecsapnia a dollármilliókért, mint az évek óta halasztott, Seventh Son című fantasy, valamint a Mortdecai című akciókomédia Johnny Depp főszereplésével. Korábban egyébként a Warner Bros. a Run All Nightot is ekkor tervezte bemutatni Liam Neesonnal, azonban ez a cím ideiglenesen lekerült a tervezett programból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #2
    Anno a nagynehezen összehozott Alien3-at is jegelték még ráadásul egy időre, asszem az volt az indok, hogy az akkoriban kidobott T2 zárójelenete, meg az Alien3-é hasonlít és nem akarták, hogy ezzel cikizzék őket, emiatt kapjon negatív sajtót.
  • BaliBoy #1
    Ez most komoly?? Fél évet csúsztatnak egy elvileg kész filmet??