Szekeres Viktor

Folytatódik a klónos scifisorozat

Az Orphan Black megkapta a 3. évados berendelését.

A BBC America tévécsatorna bejelentette, hogy jövőre is folytatja az Orphan Black című klónos sorozatát. Ez azt jelenti, hogy berendelésre került a széria harmadik szezonja, mely a híradások szerint tíz epizódból fog állni akárcsak az első és a második etap. A berendelés híre nem valószínű, hogy bárki számára is meglepetést okozna, ugyanis a Tatiana Maslany főszereplésével készülő sorozat nézettsége szinte egész évadban meghaladta a félmilliót.

Ezzel egyébként az Orphan Black máris minden idők legsikeresebb BBC America-sorozatává avanzsált, ugyanis a csatorna előző saját gyártású szériája, a Copper - A törvény ára (Copper) mindössze két szezont ért meg, és az azóta bemutatott harmadik saját sorozat, az Almost Royal alig 1-200 ezer nézőt ültet le a képernyők elé hetente, így jó eséllyel nem fog folytatódni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cylonflatus #2
    Az utolsó részben behozott wtf dolgok és cliffhanger(ek) szerintem erre jó esélyt ad. Aminek örülök, hogy a szektás szálat lezárták - nem is akárhogy, höhö.
  • god25 #1
    Az első évad nagyon tetszett. A második már nagyon leült, hiába derültek ki folyamatosan a dolgok. Remélem pörgősebb lesz a 3. évad.