Szekeres Viktor

Bajban az Under The Dome?

Kiszáll A búra alatt írógárdájából a sorozat megalkotója.

Kritikailag ugyan nem részesült különösebben pozitív fogadtatásban A búra alatt (Under The Dome) című, Stephen King-regény alapján készített scifisorozat, azonban a közönség a minőség ellenére is jól szórakozott, így a CBS csatorna hamar berendelte a második szezont. Ez a második szezon pár hét múlva képernyőre is kerül Amerikában (nálunk nem biztos, hiszen csúnyán megbukott a széria), és a papírforma szerint azt egy harmadik, (majd negyedik, ötödik...) évad is követni fogja. Azonban ez a harmadik évad már más lesz, mint az előzőek.

Kiderült ugyanis, hogy a második évados munkálatok közepette a sorozat atyja, a leginkább képregényíróként ismert, de a Lost - Eltűntek stábjában is helyet kapó Brian K. Vaughan úgy döntött, hogy kiszáll az írógárdából. A hivatalos magyarázat szerint ennek az az oka, hogy több időt akar szánni a képregényeire, de a jólértesültek némi összekoccanást vélnek felfedezni közte és a csatorna által a sorozat írógárdájának élére állított Neal Baer között. Vaughan persze ezzel csak az írói munkájáért járó keresetét veszíti el, executive produceri tisztje megmarad, mint ahogy minden alkalommal, mikor kiírásra kerül a képernyőre a neve, mint készítő, ugyancsak komoly összeg üti a markát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #1
    Nem csodálom. Egy jó sorozat lehetett volna belőle. Helyette egy nyafogós, depressziós, nyírjuk ki egymás sorozat lett. Elég megnézni mindegyik rész utolsó 5 percét és semmit nem veszítessz vel.