Szekeres Viktor

Jó lett Spielberg új scifi-tévésorozatának előzetese

Spielberg ismét egy földönkívüli invázióról szóló tévésorozat gyártásába szállt be.

Steven Spielberg a Falling Skies és az Extant után újabb tévésorozathoz adja a nevét produkciós irodája, az Amblin révén. A legújabb széria címe The Whispers lesz, készítője pedig az eddigi sorozattal még nem jelentkező Soo Hugh lesz. A Ray Bradbury rövid története alapján tervezett sorozat valamikor a jövő év folyamán mutatkozik be az amerikai ABC csatornán.


A Lily Rabe, Barry Sloane, Brianna Brown, Catalina Denis, Derek Webster,, Kylie Rogers, Milo Ventimiglia és Kyle Harrison Breitkopf főszereplésével készült scifi olyan földönkívüli lényekről szól, akik a gyerekek segítségével próbálnak uralmat szerezni az emberi faj fölött. A sorozatból első körben 10-13 rész fog készülni, s ezek nézettsége alapján dönt majd az ABC az esetleges második szezonról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ugh #4
    A trelerek nem jelentenek semmit.
    Szinte minden film trelere jo es sokat iger, csak az a gaz, hogy abban a 30mp-ben benne is van az ami egy egesz evadban ertekelheto.
    Ki faszom hisz meg a trelereknek, ugy oszinten?
  • Wittgen #3
    Gyerekek + sf (de csak messziről, mert a pénz kevés) = nem érdekel.

    Kevés film/sorozat van szerintem, ahol a gyerekszereplők nem negatív irányba viszik a minőséget. Kivétel pl a Super 8, A tűzben edzett férfi
  • god25 #2
    A Believe is megbukott a 10 éves kislánnyal.
    Ha ezt nem a 6 éveseknek csinálták, akkor szerintem ez is bukás lesz.
  • bmw #1
    Haat...