Szekeres Viktor

Mozifilmes rebootot kap a Battlestar Galactica

Az elmúlt évek kudarcait követően talán végre rá mosolyog a szerencse a Battlestar Galactica rajongóira.

Az elmúlt években inkább mozis scifikből készültek tévésorozatok, de ha minden jól megy, akkor nemsokára ennek ellenkezőjére láthatunk ismét példát, hiszen a Universal stúdió feltett szándéka, hogy most már tényleg mozifilmet készít a Battlestar Galacticából. Az itthon Csillagközi romboló címen adott széria maga is feldolgozás széria, vagy ha úgy tetszik, reboot volt, s a mozifilm is egy totális újrakezdést hoznak el, egy másik történetet, s persze más karaktereket ismertetne az érdeklődőkkel.

A projektről nem lehet sokat tudni, mindössze annyit, hogy a forgatókönyvét az a John Paglan írja, aki a nemsokára bemutatásra kerülő Transcendence szkriptjét is jegyezte, jelenleg pedig a Prometheus második részén dolgozik. Az, hogy Hollywood tovább akarja gondolni a BSG-franchise-t, nem újdonság, hiszen Ron D. Moore-féle rebootot követően előbb Caprica címmel indult egy előzmény sorozat, majd Blood & Chrome címmel próbálkoztak meg egy spinoffal, azonban az a projekt végül nem került képernyőre, websorozat formájában halt el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gforce9 #1
    A Blood & Chrome egy nagyonjó kiegészítő, akárcsak a Razor. Remélem nem cseszik szét a sztorit, ami kerek kegészet alkot.