Szekeres Viktor

Itthon is mindenki Godzillát akart nézni

Nem volt vita itthon idehaza, a közönség egyértelműen Godzillát akart nézni.

Amerikához hasonlóan Magyarország is Godzilla-lázban égett hétvégén, bár arányaiban közel sem akkorában. Ettől még persze a szörnyfilm könnyedén előzte meg az Amerikában múlt héten uralkodó Rossz szomszédságot. Az itthon 52 moziban bemutatott Godzillát 59 602-en választották hétvégi programként, s ezzel a 3D-s és IMAX-es előadásokkal is rendelkező film összesen 87,6 millió forint bevételt produkált csütörtöktől vasárnapig.

A hétvégi toplista második helye a már említett Rossz szomszédságé lett, mely ugyancsak elég jól kezdett, 43 moziban 38 897-en váltottak rá jegyet a premier első négy napján. A UIP Duna-Film által forgalmazott, Seth Rogen és Zac Efron főszereplésével készült komédia ezzel 51,4 milliós jegybevételre tett szert. A lista harmadik helyén a még mindig 47 moziban vetített A csajok bosszúja található, mely 17 798 nézőt könyvelhetett el, így már 144 ezernél tart.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #1
    Én is godzillát néztem ... a 2003mas tokyo sost, angol felirattal, meg a final wars is megfogom, asszem csak ezek után fogom a 2014est megnézni :)