Szekeres Viktor

Újabb X-Menes mutáns kap saját mozifilmet

Channing Tatum szeptemberben kezdett el célozgatni, hogy szívesen lenne mutáns. Összejött neki.

Úgy tűnik, hogy nem volt hiábavaló Channing Tatum kampánya, a Total Film értesülései szerint ugyanis a színész kapta meg a Gambit nevű mutáns szerepét az X-Men univerzumban. A lap forrásként az X-Men-mozifilmek egyik producerére, Lauren Shuler Donnerre hivatkozik, aki elmondta, hogy bár még nem köttetett meg a szerződés, de számára Channing Tatum egyenlő Gambittel.

A hírrel kapcsolatban a The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy Gambit karaktere a 2016-ban bemutatásra kerülő X:Men: Apokalipszisben (X-Men: Apocalypse) kerül bemutatásra, s ezt követően kapja meg saját, egyéni filmjét. Egyelőre még nem tudni, hogy ki írhatja vagy rendezheti a Gambit-mozifilmet, mint ahogy a tervezett premier dátuma sem ismert, de a Fox stúdió menetrendjében van két, cím nélküli projekt, s többek szerint a 2018. július 18-i időpontot éppen a Gambit-film számára foglalta le a stúdió.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cickány90 #5
    Inkább Deadpoolnak adnának!
  • RAZOR27 #4
    Ez a fószer szerintem borzalmas színész. Az origins-ben aki játszotta az viszont jól hozta a karaktert, annak ellenére hogy az egész végül kritikán aluli lett :DDD de ettől függetlenül jól hozta a szerepet, szólhatott volna róla inkább az egész :D Az más tészta, hogy ez meg biztos valami csókosa a producernek.
  • Zsoltee_a_bator #3
    O is eljatszotta mar Gambitet, eleg jol:
    http://www.youtube.com/watch?v=oSfpEG3SFc8
  • AZUL #2
    sőt szerintem kifejezetten jól játszotta a karaktert Taylor, de hát lehet, hogy a két óriási buktának számító filmje miatt nem merik ráadni mégsem a szerepet. pedig kettejük közül szerintem Taylor-nak jobban áll az akciófigura szerep.
  • Zombee #1
    Gambitről már az első Rozsomák filmnél is szó volt, szerepelt is benne. Már akkor felmerült a saját film.