Szekeres Viktor

A Noé is belép a Nagyok közé

Idén még nem sok film szerzett 100 millió dollárt Amerikában, de a Noé közéjük fog tartozni.

Amerikában a Noé (Noah) nem fog emlékezetes teljesítmény nyújtani, már ami a film bevételeit illeti, azonban még így is el fogja érni a 100 milliós bevételi álomhatárt, magas startjának köszönhetően. Darren Aronofsky fantasyje második hétvégéjén 17 millió dollár bevételre tett szert, ami 61%-os csökkenést jelent az előző hétvégéhez képest. Mindez a második helyhez volt elegendő a hétvégi toplistán

A film így Amerikában már 72,3 millió dollárnál tart, de nemzetközi teljesítményét tekintve még büszkébb lehet rá a forgalmazó, hiszen minden negatív előjelű sajtóhír ellenére már 106 millió dollár bevételt számlál. A legelismerésreméltóbb teljesítményét a film talán Brazíliában produkálta, ahol 8,5 milliós nyitóhétvégét mondhatott magáénak, ami minden idők negyedik legjobb mozis nyitánya, s minden idők legjobb nem folytatásfilm kezdése.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • anubys1984 #4
    Egyrészt nem okozott csalódást, mert jó film volt, másrészt viszont csalódást okozott, mert Aronofsky-tól sokkal többet vártam volna.
  • zetortraktor #3
    Akkor gondolom, nem olvastad a Bibliát - pótold be, egynek elmegy. Egyébként a karakter neve ugyanaz. Bárka is van benne, szóval elég sok köze van.
  • derapoka #2
    Egyáltalán semmi köze a bibliához.
  • narumon #1
    Valaki látta már? Milyen?