Szekeres Viktor

Kiderült, ki rendezi az amerikai The Raid-et

A nagy sikerű Rajtaütés indonéz verziója után nem sokkal elkészülhet az amerikai is.

Örülhetnek az akciófilmek szerelmesei, ugyanis most már szinte biztosra vehetjük, hogy elkészül az indonéz Rajtaütés (The Raid) című film amerikai feldolgozása. Ezt azért jelenthetjük ki ennyire biztosan, mert a TheWrap információi szerint már a rendezővel is megkezdődtek a tárgyalások. A készítők választása az ausztrál Red Hill című thriller rendezőjére, Patrick Hughes-ra esett, aki tavaly a The Expendables - A feláldozhatók harmadik részének forgatását dirigálta.

Gareth Evans filmjének remake-jéről ennél több újdonságot egyelőre még nem lehet tudni, annyi pedig már korábban kiderült, hogy a forgatókönyvet az Out of the Furnace-t jegyző Brad Ingelsby írta. A történet, miképpen az eredeti film is, egy elit kommandós osztagról fog szólni, melynek tagjai egy veszélyes épület hatodik emeletén ragadnak és megpróbálnak kijutni onnan, miközben minden ajtó mögül veszély leselkedik rájuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #4
    "Az csak jót jelent. Azt, hogy számtalan jó film van."
    Ezt mar megint milyen logika menten sikerult kibofogni? Ha sok a reboot, akkor sok a jo film? Zsenialis..nem vagy te fideszkozeli valaki?
  • zetortraktor #3
    Az csak jót jelent. Azt, hogy számtalan jó film van.
  • koschwarz #2
    Itt az SG-s filmoldalon most ebben a pillanatban számtalan rebootos és újrafeldolgozásos hír van. Szánalom.

    Mellesleg én már inkább a Raid 2-őt várom. Állítólag még durvább, mint az első, ráadásul jó kis beépülős sztorija is van.
  • jawarider2 #1
    Már vártam, hogy amcsinak is legyen ilyen...