Szekeres Viktor

Megvan a Csupasz pisztoly-reboot főszereplője

A Nagyon különleges ügyosztály című tévésorozatból készített Csupasz pisztoly-filmsorozat nemsokára újragondolást kap (nem feldolgozást). Ráadásul a modern rebootnak már a főszereplője is megvan.

A Variety úgy tudja, hogy a Paramount Pictures Ed Helmset szerezte meg a Csupasz pisztoly (The Naked Gun) tervezett rebootjának főszereplői posztjára. Frank Drebin nyomozó mozis visszatérésének történetét Thomas Lennon és Robert Ben Garant írja. Az íróduó összeszokott párost alkot, olyan filmekért feleltek korábban, mint az Éjszaka a múzeumban első és második része, a Szerva itt, pofon ott, vagy legutóbb a Hell Baby. (Plusz ők írták a Zsaruk bevetésen című agyament tévésorozatot is.)


A projektnek egyelőre még nincs rendezője, de azt érdemes megemlíteni, hogy Leslie Nielsen ikonikus karakterét, Frank Drebint tovább vivő Ed Helmst legtöbben a Másnaposok-trilógiából ismerhetik, de a komikus idén feltűnt a Családi üzelmekben is. Helms egyébként az elmúlt évtizedben nem sok filmben szerepelt, hiszen a The Office című tévésorozat egyik főszereplőjeként meglehetősen elfoglalt volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    A Csupasz pisztolyt a sorozat alkotói készítették a zseniális főszereplővel. Ennek az újnak az írója jó filmet még nem írt, ez az Ed Helms pedig nekem nem volt meggyőző. Ez egy szar lesz.
  • kalapos01 #4
    Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy az csak jó, ha készülnek új epizódok. (Mert ugye még véletlenül sem feldolgozásról van szó.) Főleg, ha jók lesznek. Nyilván Nielsennel nem lehet, így kénytelenek új színésszel.

    De sírni azért, mert nem hagynak meghalni egy sorozatot. Istenem. Akit érdekel, az hadd nézze. Akit nem érdekel, az nem fogja nézni.

    (Nem mellesleg, az eredeti is a tévésorozat rebootja volt.)
  • Yagami #3
    Ez tényleg annyira röhej, hogy még nekem is be kellett jelentkeznem, csak hogy leírjam.
  • tomboy013 #2
    Ez most komoly :D általában nincs gondom a rebootokkal, de ez szerintem gáz...
  • Narxis #1
    Gyalázat.