Szekeres Viktor

Itt a Zorró scifiverziójának előzetese

Bár lehet, hogy sosem valósul meg a Zorro újjászületik című scifi, de legalább láthatjuk, hogy milyen lett volna, ugyanis a rendező készített egy (kamu) előzetest, hogy azzal próbálja meg eladni a filmet.

Annak idején szó volt, hogy készül egy futurisztikus Zorro-reboot, azonban a Zorro Reborn (magyarul: Zorro újjászületik) egyelőre nem kapta meg a zöld lámpát a stúdiótól. Ez persze még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem is készül el a film, de egyelőre még biztos, hogy nincs produkcióban. Érdekes fejlemény, hogy a napokban a ShowBizCafe megszerezte a Zorro Reborn concept előzetesét, melyet itt meg lehet nézni - hacsak nem törlik. (De persze törlés esetén is újra meg újra felkerül a videót maguknak letöltőknek köszönhetően.)


A lap úgy tudja, hogy a filmet Ricardo de Montreuil rendezte, aki egy perui filmes, két korábbi játékfilm díszíti filmográfiáját, azonban egyik sem túl ismert. A trailert is ő rendezte, hogy eladja a Zorro Reborn koncepcióját, a videóban Jason Day tűnik fel az álarcos igazságosztóként, bár annak idején Gael Garcia Bernalt emlegették a főszereppel kapcsolatban. A trailer persze nem sokat árul el a történetről, melyet Glenn Gers, Stevie Long, Brian McGreevy és Lee Shipman írta, majd Justin Marks dolgozott át, de a stílusáról és az ábrázolni kívánt világról kaphatunk némi képet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • goldmember #6
    Nehezen találok szavakat a látottakra, de talán az istentelen faszság a megfelelő jelző rá.
  • god25 #5
    Ninja zorro. Bsz@rás :D
  • bmw #4
    Ez mi mar...
  • Etinger #3
    Szerintem gagyi. Az ötlet amúgy jó - mondjuk a cél ennek bemutatása volt, szóval összességében azért a célját nálam elérte.
  • BaliBoy #2
  • Narxis #1
    Ez jónak tűnik.