Szekeres Viktor

Megvannak az Alkonyattól pirkadatig-tévésorozat főszereplői

Robert Rodriguez szerencsére nem csak producerként fog közreműködni az Alkonyattól pirkadatig-tévésorozat munkálataiban, hanem az első két részt rendezőként is jegyzi majd. A széria premierjére tavasszal fog sor kerülni.

Robert Rodriguez elmondása szerint jövő év tavaszán indulhat el a rendező új tévécsatornáján, a decemberben induló El Reyen, az Alkonyattól pirkadatig alapján készített tévésorozat, a From Dusk Till Dawn: The Series. A forgatás tegnap kezdődött el, a rajongók nagy örömére az első két epizódra a mexikói rendező áll a kamerák mögé, de a későbbiekben is producerként fogja felügyelni a munkálatokat.

A sorozat a kultfilm történetét fogja kölcsönvenni, főhősei Seth és Richie Gecko lesznek, akik egy balul elsült, hullákkal tarkított bankrablást követően menekülésbe kezdenek a törvény őrei elől. Erre egy családi lakóautót használnak fel, mellyel át is kelnek Mexikóba, azonban ott rossz döntést hoznak, amikor betérnek egy sztriptízbárba, mely mint az később kiderül, tele van vámpírokkal. A két főszerepben D.J. Cotronát és Zane Holtzot láthatjuk majd, mellettük még Jesse Garcia lesz állandó szereplő a hatóságok részéről. A filmekből ismert texas rangert, Earl McGraw-t, aki most seriff, Don Johnson játszhatja el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!