Szekeres Viktor

Nem volt nézett a TV2 fél napos adásfelfüggesztése


Szívesen mondanánk, hogy a papírformának megfelelően a hazai tévézőket nem érdekelte a TV2 csütörtöki, fél napos, déltől éjfélig tartó adásfelfüggesztése, azonban megfelelő adatok hiányában ezt nem nagyon tehetjük meg - az AGB Nielsen Mediakutató kimutatásában legalábbis csupa 0 szerepel a nézettségi mutatók között 12:00 és 0:00 között, ami inkább manuális nullázásra utal, hiszen minden bizonnyal sokan odakapcsoltak a csatornára, hogy utána csalódottan értesüljenek az adásfelfüggesztésről. (Lehet, hogy mindet azért kezelik így, mert korábban elég furcsa fogadtatást kapott, hogy egy elsötétítés jelezhető nézettséget produkált?)


Természetesen az adásfelfüggesztésből leginkább az RTL Klub profitált, főleg a csatorna két tévésorozata, illetve szappanoperája. Mind az Éjjel-nappal Budapest, mint a Barátok között az átlagnál több nézőt ültetett le a képernyők elé. Előbbi össznézettsége csütörtökön 1 332 843 volt, utóbbié pedig 1 498 921. Ezzel párhuzamosan az M1-en a Kölcsöngyerek visszajárt 352 300-an követték figyelemmel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #4
    Párom legalább 4 percen keresztül nézte, miközben ecsetelte, hogy úgy kell nekik :-D
  • bertino #3
    micsoda hir, ez igen.
  • Zombee #2
    Azért az elég ciki, hogy a nézettségi adatok közül ki kell szedni az ilyen bünti adásszüneteket, mert mérhető nézettsége van. nézettség alatt nyilván nem azt értik a felmérők sem, aki odakapcsolt, majd felismerve, hogy átlagon felüli a színvonal, elkapcsol. Tökmindegy, miért hagyják a tévét egy adás nélküli csatornán, ciki.
  • Cickány90 #1
    Wow, 12 órán át nézhető műsor ment a TV2-n.