Szekeres Viktor

Hajdú Péter csúnya verést kapott

Jó ideig a Frizbi volt a TV2 húzóműsora, szinte egyetlenként nyerte idősávját heti rendszerességgel, mégis a sokáig egyeduralkodó Heti hetest is letaszította a trónról. Mostanság viszont botladozik Hajdú Péter talkshow-ja.

Múlt héten nem csak az RTL Klub, hanem a Film+ is megverte (10,5%, illetve 7,4% SHR, 18-49), Hajdú Péter bulváros beszélgetős műsorát, a Frizbit. Úgy tűnik azonban, hogy nem csak egyszeri botlásról van szó, hiszen ezen a héten a kábeles csatornák közül a Coolnak sikerült ugyanez a bravúr.

Mindez számok nyelvére lefordítva a Nielsen közönségmérés adatai alapján azt jelenti, hogy szerdán, a a 22.41-23.41-ig tartó idősávban a Cool közönségaránya 7,37% volt a 7,25%-kal szemben, a 18-49-es korcsoportot tekintve. A Frizbi ideje alatt a Cool-on egyébként a CSI: A helyszínelők, illetve A rejtély című sorozattal találkozhattak a nézők. A szerdai napon ismét jól teljesített a Házon kívül. Az RTL Klub politikai-közéleti riportmagazinját a teljes lakosság körében (4+) 455 734-en látták, a kereskedelmileg fontos célcsoportban (18-49) pedig 20,4 %-os közönségarányt produkált.

A Frizbit a következő héten már valószínűleg nem fogják megverni az RTL-es kábelcsatornák, ugyanis a műsor egy órával korábban fog kezdődni, fél tíztől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Svlad Cjelli #2
    Megint csak dijnyertes cim!
  • Vidra52 #1
    Azt hiszem, hogy jön a második török vész! Szulejmán elveri elveri a Hajdút!