Szekeres Viktor

A sokadik RTL-csatorna is rekordokat ér el

Az elmúlt hetekben úgy tűnik, hogy az RTL Csoport sokadik számú magyar nyelvű csatornája, a Prizma TV is jól teljesít, legalábbis a nézettségi és közönségarány-adatok ezt igazolják.

November 16-án szombaton főműsoridőben (19-23 óra között) 1,6 %-os közönségarányt ért el a Prizma TV a kereskedelmileg fontos, 18-49 éves korcsoportban. Ezzel az adattal saját november havi eddigi legjobbját teljesítette, valamint sikerült megszorongatnia a STORY4-et, illetve lehagynia a VIASAT6-ot (1,8%, és 1,3% szintén ebben a korcsoportban a fenti napon).

Érdekesség, hogy a TV2 kábelcsatornái közül a Super TV2 és a Pro4 ugyanezen idősávban 0,6, illetve 0,8 %-os SHR-t könyvelhetett el, vagyis e két csatornánál a Prizma TV minimum dupla akkora közönségarányt ért el a 18-49-es korcsoportban szombaton főműsoridőben. A Prizma TV-n egyébként november 16-án 19-23 óra között a Gálvölgyi show, az Addams family 3, illetve a Haláli fegyver című vígjáték szállította a csatorna november havi eddigi legjobb eredményét nézettségben és közönségarányban egyaránt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!