Szekeres Viktor

A TV2 csúcscelebeket fog zaklatni otthonukban

December 16-tól öt napon át új részekkel jelentkezik a Pimasz úr Ottalszik a SuperTV2-n. Papp Gergő ezúttal minden hétköznap más sztárnál húzza meg magát és hangolódik velük együtt a karácsonyra.

Pimasz úr ismét Ottalszik, méghozzá minden este másnál, ahogy azt már ősszel megszokhattuk, A SuperTV2 rendhagyónak mondott riportműsorának első szezonjának első fele pár hete ért véget és december 16-tól a közönségnek ismét része lehet Pap Gergő, alias Pimasz úr sajátos stílusában. Az első évad lezárásaként mától minden hétköznap este tíztől öt vadonatúj rész kerül a TV2-csoport kábelcsatornájának képernyőjére.

Papp Gergő továbbra is operatőr feleségével, Judittal dolgozik, s ezúttal olyan celebeket lepnek meg karácsony előtt, mint Kasza Tibor, Király Linda, Harsányi Levente, Szinetár Dóra, Bereczki Zoltán, valamint Feke Pál. A cél természetesen az, hogy a hírességek az ismerős környezetben jobban megnyíljanak a nézők előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Bocsi, de Szolnokon nem játszik, a nagy faluba meg nem fogok felutazni zsák pénzért. Egyébként ha egy színházi színészből csúcsceleb lesz, akkor talán nem is olyan kár, ha nem járok az előadásaira. Egyébként lehet, hogy nem is jó színész.
    Liptai Claudiát is még azokból az időkből ismerem, amikor vidéken színészkedett, meg talán akkor ment valamelyik régi kandikamerás műsor az ős-retken, és még franc se tudta, ki ez a liba. Színházban is lehet érdektelen, unalmas, nulladik senkiket látni. Ma már nincsenek olyan kaliberű színészeink, mint évtizedekkel ezelőtt.
  • zetortraktor #3
    Hát, igen. Van, aki csak a bulvársztárokat ismeri és egy színész neve nem mond neki semmit. Így jár, aki nem jár. Színházba.
  • Zombee #2
    Csúcsceleb? Ki a f****m az a Feke Pál? És hova tűnt Kiszel Tünde!?
  • fergusonpapa #1
    tv2 és az rtl klub megvette az SG-t?!