Szekeres Viktor

Megint kis csatorna verte a TV2-t

A Film+ átlagos közönségarányával jobb napi nézettséget produkálva felülmúlta a TV2-t szombaton, amikor is a 18-49 évesek körében a főműsoridős átlagos közönségarány tekintetében fél százalékponttal felülmúlta az országos csatornát.

Az RTL elégedett lehet a jobbára konzervfilmeket sugárzó, kvázi videótékaként funkcionáló Film+ nézettségével, ugyanis az töretlenül növekszik: a 18-49-es korosztályt és a napi átlagot figyelembe véve idén éves szinten a harmadik helyet foglalja el az RTL Klub és a TV2 mögött. Szombaton azonban egy ideig a Film+ még a TV2-t is megelőzte: az XXX című akciófilm este tíz órától az Egetverő haderő fölé tudott kerekedni. Ekkor az RTL Klub után a második legnézettebb csatorna volt a 18-49-es korcsoportban.

Szeptember 15-én volt tíz éve annak, hogy elindult a Film+. Ez alkalomból, hétfőtől vasárnapig a legnagyobb mozis sztárokkal ünnepelt a csatorna, mely közleménye szerint ez mutatkozott meg a nézettségi adatokban. A legismertebb akcióhősöket felvonultató, A feláldozhatók című filmet több, mint 332 ezren nézték vasárnap este a teljes lakosság körében, a Nielsen közönségmérés adatai alapján.

Természetesen a Film+ nem csak ezerszer látott, ősrégi filmeket ad, hanem a közelmúlt és a kilencvenes évek sikereiből is merít. Ősszel olyan közönségfilmek érkeznek a csatornára, mint például a Pókember, A sárkány csókja, a Tökéletes katona: A leszámolás napja, A függetlenség napja, az Underworld - A vérfarkasok lázadása, valamint A rettenthetetlen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Honnan veszed, hogy csodálkozik a TV2? Mind csodálkozzanak? Még így is agyonverik az összes csatornát az RTL-lel. A 168 órából 2 órára megelőzte a TV2-t egy, az RTL filmjeit ismétlő csatorna. ÚÚÚ!

    "Kit érdekel az anyátok közt? Az egyik ágyból ki, másikba be ribik sorozata és a többi agyrém? A hiradó is egy f@s mindkettőn"

    Elírtad a címét, Barátok közt. Kábé 1,4 millió embert. A Híradók 2,5 milliót. Más kérdés?
  • alien47 #1
    MIt csodálozik a Tv2, RTL klub? F@s filmek mennek, még fosabb magyar sorozatok.
    Kit érdekel az anyátok közt? Az egyik ágyból ki, másikba be ribik sorozata és a többi agyrém? A hiradó is egy f@s mindkettőn. Egyiken 50 m -t mondanak a másikon 100 -t. 20 sérült másikon 30. Felül kell múlni a konkurenciát. Majd felül múlja őket a többi adó. Meg a sok gyári munkás kihúzhatná a fejét a saját s@ggéből és akarhatna normális műsorokat.