Szekeres Viktor

Friderikusz lesz a TV2 új valóságshow-jának műsorvezetője

A tavaszi Az ének iskolája után Friderikusz Sándor ismét a TV2 egyik valóságshow-jában lesz műsorvezető. A tévést nemsokára a Sztárban sztár című nagyszabású produkcióban láthatjuk viszont.

A TV2 közleménye szerint "vadonatúj, izgalmas és egyedi műsorban" tér vissza a TV2 képernyőjére Friderikusz Sándor - mindez persze csakis arra vonatkozhat, hogy itthon még nem volt pontosan ilyen műsor, hiszen külföldön több hasonlót is lehetett már látni. Friderikusz az október 11-én induló Sztárban sztár című énekes-celebes valóságshow-t fogja vezetni, melyben a fellépők zenei legendák slágereit adják elő és bújnak az eredeti előadók bőrébe a színpadon.

A Sztárban sztár nem licenc (azt a tervek szerint az RTL Klub indítja el tavasszal), saját fejlesztésű műsor, amely élőben kerül képernyőre, szereplői pedig a hazai könnyűzene sztárjai lesznek, akik úgy lépnek színpadra, ahogyan még sosem láthatta őket a közönség. Az énekesek átváltozásait profi stylistok, fodrászok, maszkmesterek segítik majd. A produkciókat négy fős, sztárokból álló zsűri fogja értékelni, a nézők pedig szavazataikkal fejezhetik ki tetszésüket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Miért hívnak minden tévéműsort valóságsónak manapság?