Szekeres Viktor

Usztics Mátyás új tévésorozatot készít

Usztics Mátyás az Angyalbőrben és a Kisváros után ismét "egyenruhás" tévésorozat főszereplője lehet. A Végzős kezdők azonban csak akkor készülhet el teljes egészében, ha a leforgatott pilotban lát elég fantáziát az MTVA.

A zseniális Angyalbőrben című sorozatban imádtuk Usztics Mátyást (és Karádi őrmester figuráját), a sokkal gyengébben sikerült, de még így is zömében nézhető Kisvárosban inkább csak elviseltük Hunyadi hadnagyot, s nemsokára kiderül, hogy miképpen fogunk vélekedni a színészről a legújabb szériájában. Október elején ugyanis új magyar sorozat pilotját kezdték forgatni Horvátországban: a Végzős kezdőket, melynek főszereplője és rendezője Usztics volt.

A tervek szerint a 60 millió forintból készült pilot alapján döntenek az MTVA illetékesei, hogy berendelik-e a folytatást, mely pozitív válasz esetén jövő ősszel kerülhetne képernyőre. Usztics ezt nyilatkozta a tervezett széria történetéről: "...fiatal, pályakezdő rendőrökről szól, akik végzősök a rendőrtiszti főiskolán, de a hivatásukban, a tiszti pályán és az életben még kezdők. Ebben a bűnügyi sorozatban látható lesz az ezzel az állapottal járó minden nyűg, küzdelem, kudarc és siker, miközben rengeteg kérdésfelvetéssel szembesülünk. Ilyen például az, hogy manapság egy fiatal miért választja a divatosnak egyáltalán nem nevezhető és számos nehézséget magában hordó rendőrtiszti pályát?"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!