Szekeres Viktor

Új tévésorozattal jelentkezik a Ted és a Family Guy készítője

A Family Guy készítője, Set MacFarlane újabb animációs komédiával fog jelentkezni jövőre. A Bordertown egy tősgyökeres amerikai családról és egy mexikói származású famíliáról fog szólni. A premierre ősszel kerülhet sor.

Seth MacFarlane, a Family Guy, az Amerikai fater és a The Cleveland Show készítője jövőre új tévésorozattal fog jelentkezni. A moziban tavaly a Teddel hatalmas sikert arató és jelenleg egy mozis westernkomédián, valamint a Ted 2-n dolgozó filmes visszatér tévés animációs gyökereihez. Új szériájának címe Bordertown lesz és a Fox csatorna vasárnap esti blokkjában fog debütálni a tervek szerint 2014/15-ben, valószínűleg ősszel.


A Bordertown (magyarul: Határváros) története az amerikai-mexikói határon fog játszódni, a sivatagban, egy kisvárosban. Középpontjában, mint az a fenti promóképről kiderül, két szomszédságban élő család fog állni, egy amerikai és egy mexikói família - ebből pedig kitalálható, hogy főként a kulturális különbségek lesznek szatirikus formában tálalva. Az egyik családfő, Bud Buckwald a határt felügyelő ügynökségnek dolgozik és nehezen barátkozik meg a mexikói behatásokkal, míg a szomszéd család ura Ernesto Gonzales, aki emigránsként büszke arra, hogy jó megélhetésre tudott szert tenni Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!