Szekeres Viktor

Nemsokára folytatódik a South Park

Vége a hosszas várakozásnak, szeptember végén folytatódik a South Park - persze Amerikában. Igaz, a rajongók bánatára a mostani szezon mindössze 10 részből fog állni.

Az eredeti terveknek megfelelően kisebb szünet után szeptember 25-én folytatódik a South Park című animációs sorozat Amerikában. A Comedy Central ekkor kezdi el adni az eleinte kifejezetten jó, az elmúlt években azonban meglehetősen gyengécske széria 17. szezonját - ki tudja, talán az alkotói szünet a minőségnek is jót fog tenni.

Az eddigi "tavasszal 7 rész, ősszel 7 rész"-rendszer is megváltozik a kései startnak köszönhetően, a tizenhetedik szezon ugyanis csak 10 részből fog állni, de a tervek szerint az epizódokat szünet nélkül fogja leadni a CC. A rajongóknak pedig addig sem kell foglalkoznia a nézettséggel, hiszen a csatorna már korábban berendelte a sorozatot egészen a huszadik évadig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gater #6
    A régebben a történetekben hátul volt elrejtve a mondandó mostanában meg úgy érzem hogy ez fordítva van. Amúgy érdekes megnézni hogyan változik a világa, az első részekbe még videót néztek és röhögtek Tokenen hogy DVD-lejátszója van most meg minden gyereknek csúcsminőségű házimozirendszere van otthon.
  • balat86 #5
    Én a 10. évadtól találom gyengének a sorozatot, ott hirtelen mintha elszállt volna az ihlet. Azóta ritka hogy megcsinálnak egy-egy jónak mondható részt. A 9. még jó volt szerintem.
    Remélem a szünet jót tesz majd az alkotóknak.
  • Zero 7th #4
    Én ezt úgy a 7. évad magasságában kezdtem el érezni...
  • sempron07 #2
    De azért valld be, hogy eléggé gyengére sikeredett, főleg a többihez képest.
    (Bár én még végig se bírtam nézni, annyira nem tetszett már, de muszáj leszek megerőszakolni magamat vele.) :)
  • kanduhr #1
    Hát én a 16. évadot is sírva-röhögve néztem végig:D