Szekeres Viktor

Darth Vader-filmek készülnek

Nemsokára ismét láthatjuk Darth Vadert, azonban nem a moziban, hanem a tévék képernyőjén, ugyanis a Lucasfilm Darth Vaderrel kapcsolatos történeteket fog a közeljövőben bemutatni, bár még nem tudni, milyen formában.

Mióta a Disney megvette a Lucasfilmet, számtalan fejlemény történt a Csillagok háborúja-franchise háza táján. S persze az olyan konkrétumok mellett, mint az új mozis trilógia, a két különálló mozifilm, valamint az új animációs széria, mindenféle találgatás is felütötte a fejét. Nos, a legfrissebb hír nem találgatás, hiszen a European Brand Licensing Show tájékoztatójában szerepelt, hogy a Disney Darth Vader-tematikájú tévés különkiadásokat tervez készíteni.

Hogy mit fed a "különkiadás" szó, vagyis a "special", nem tudni, de vélhetően nem tévésorozatot, és nem is egész estés tévéfilmet, így a rövidfilm tűnik a legvalószínűbbnek. Az anyagból az nem derül ki, hogy élőszereplős vagy animált produkcióra kell-e számítani, de bennfentesek szerint valószínűsíthető, hogy a projektek kapcsolódni fognak a Star Wars Rebels című animációs szériához.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!